Morcan crede că meciul cu ACS Poli va fi atractiv: „E un meci de tradiție între Oradea și Timișoara”

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 14:25 Cupa
Morcan crede că meciul cu ACS Poli va fi atractiv:**

La sediul Federației Române de Fotbal a avut loc luni după amiază tragerea la sorți pentru partidele din faza șaisprezecimilor de finală ale Cupei României Timișoreana. În urma efectuării ei, echipa orădeană FC Bihor a aflat că va întâlni formația ACS Poli Timișoara, o echipă care acum se află în primul eșalon, dar care sezonul trecut evolua cu FC Bihor în Liga a II-a.

„Am căzut cu o echipă care a început bine campionatul în Liga I, o echipă cu care anul trecut am fost colegi de serie. E un meci de tradiție între Oradea și Timișoara. Sunt convins că va fi un meci atractiv”, a declarat, după tragerea la sorți, președintele clubului FC Bihor, Șerban Morcan.

Partida va avea loc într-una din zilele de 24, 25 sau 26 septembrie, atunci când sunt programate meciurile din această fază a cupei.

În mod normal, partida dintre FC Bihor și ACS Poli ar trebui să se dispute la Oradea, pe terenul formației mai slab cotate. Însă jocul poate avea loc și la Timișoara, dacă meciul va fi televizat, fiindcă stadionul bihorean nu beneficiază de instalație de nocturnă.

Sursa: eBihoreanul

 

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 14:25 Cupa
Pe aceeași temă