Momente incredibile la Baia Mare înaintea meciului cu Steaua. Peste 10.000 de fani au luat cu asalt stadionul. Jandarmii, nevoiți să mute suporterii dintr-o zonă cu risc ridicat

Marius ANGHEL 30 Oct. 2015, 10:51 Cupa

Meciul cu Steaua de joi seară a fost evenimentul anului la Baia Mare, iar toate biletele puse în vânzare pentru partida din optimile Cupei României s-au vândut cu mult timp înainte de ora partidei. Pe lângă interesul generat de venirea campioanei României în nordul țării, un punct de atracție a constituit și faptul că meciul de pe stadionul „Viorel Mateianu” a fost primul disputat de gazde în nocturnă, oficialii clubului folosind o instalație mobilă adusă din Italia.

Cu două ore înainte de primul fluier al centralului Florin Marcu stadionul era arhiplin, peste capacitatea maximă, suporterii luând loc inclusiv în locuri ce nu le erau destinate. Organizatorii au cerut ajutorul Jandarmeriei pentru ca fanii așezați în locuri cu grad ridicat de risc, în Tribuna a II-a, să fie mutați pentru a se evita un incident grav.

Mai mult, vicepreședintele FCM-ului, Cosmin Filip, a povestit, în această dimineață, la ProSport LIVE, cum observatorul meciului a fost aproape să nu dea drumul la joc din cauza mulțimii de oameni care a luat cu asalt tribunele și zonele nesigure ale stadionului. Până la urmă, s-a cerut ajutorul jandarmilor pentru a elibera anumite sectoare ale tribunelor, astfel că meciul a început cu o întârziere de cinci minute, însă chiar și așa capacitatea tribunelor a fost mult depășită.

7.500 de bilete s-au vândut pentru partida FCM Baia Mare – Steaua, din optimi, însă în tribune au fost peste 10.000 de fani

Foto: FB Cătălin Cherecheș

Marius ANGHEL 30 Oct. 2015, 10:51 Cupa
Pe aceeași temă