Moldovan crede că poate elimina Petrolul: „Pe Giulești nimeni nu începe favorită împotriva Rapidului!”

Marius ANGHEL 29 Oct. 2013, 23:41 Cupa
Moldovan crede că poate elimina Petrolul:**

Antrenorul formației Rapid, Viorel Moldovan, este foarte optimist înaintea meciului cu Petrolul din optimile de finală ale Cupei României, precizând că pe Stadionul Giulești nicio echipă adversă nu poate fi favorită.

„Noi nu avem nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Asta le-am spus și băieților, să dea drumul la motoare, vreau turbo de la ei pentru că vreau să eliminăm Petrolul din Cupa României. Și am încredere că putem face asta. Șansele de calificare sunt 50 la 50 la sută. Petrolul este o echipă bună, dar noi jucăm acasă. Le-am și spus jucătorilor că pe Giulești nimeni nu începe favorită împotriva Rapidului, indiferent de numele adversarului. E adevărat, ca valoare, cei de la Petrolul sunt peste noi în momentul de față, dar asta nu înseamnă că sunt deja calificați. În Giulești nu trebuie să miște nimeni în front, indiferent că întâlnim Petrolul, Steaua sau orice alt adversar”, a declarat, Moldovan într-o conferință de presă.

El a adăugat că partida cu Petrolul Ploiești îi va arăta unde se află echipa sa din punct de vedere valoric. „Nu am emoții, de abia aștept acest joc, băieții sunt concentrați 100 la sută. Meciul ne va demonstra unde suntem din punct de vedere al valorii, de asta sunt bucuros că vom avea în față un adversar ca Petrolul. Adversarii au un antrenor care mi-a fost coleg (n.r. – Cosmin Contra), îmi este prieten și îl aștept cu brațele deschise pe Giulești. Cine e mai bun să câștige”, a spus tehnicianul rapidist.

Moldovan speră ca ședințele cu psihologul echipei să îi ajute pe fotbaliștii săi să devină mai puternici mental. „Sunt ședințe individuale cu psihologul, se lucrează la factorul emoțional și motivațional. Sunt lucruri foarte importante pentru mine și mă bucur că toți jucătorii au aderat și comunică excelent cu psihologul. Sunt convins că el ne poate ajuta să fim mai puternici din punct de vedere mental”, a precizat Viorel Moldovan.

Echipa Rapid întâlnește, joi, de la ora 20.30, pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, formația Petrolul Ploiești, într-o partidă contând pentru optimile de finală ale Cupei României-Timișoreana.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 29 Oct. 2013, 23:41 Cupa
Pe aceeași temă