Meciul cu „U” Cluj din Cupă i-a trezit amintiri lui Nemeș: „Sperăm ca stadionul să fie din nou plin ca altădată”

Marius ANGHEL 16 Sep. 2014, 18:42 Cupa
Meciul cu

FC Bihor va întâlni echipa Universitatea Cluj în faza șaisprezecimilor de finală a Cupei României-Timișoreana, a reieșit la tragerea la sorți, efectuată marți la Casa Fotbalului din București. Despre adversarul pe care orădenii îl vor întâlni în 16-imi au vorbit pentru site-ul oficial președintele Victor Nemeș și antrenorul Alexandru Pelici.

„Ne jucăm șansa noastră. Ar fi bine să jucăm acasă, ca stadionul să fie din nou plin ca altădată. Așteptăm ca toți cei care iubesc fotbalul bihorean să fie alături de echipă, pentru a o susține în șaisprezecimile Cupei României”, a declarat, imediat după tragerea la sorți, Viorel Nemeș, președintele clubului FC Bihor.

„Sunt două echipe de tradiție din fotbalul românesc. E o bună ocazie pentru noi să jucăm în compania unei formații de liga I. Sper să oferim o replică bună în această fază a competiției”, a declarat, la rându-i, tehnicianul Alexandru Pelici.

Ogăraru: „Vom trata acest meci cu seriozitate maximă”

De partea cealaltă, antrenorul formației Universitatea Cluj, George Ogăraru, s-a declarat mulțumit de tragerea la sorți a 16-imilor Cupei României, precizând că ar fi extraordinar să câștige această competiție după 49 de ani, informează site-ul oficial al clubului.

„Sunt mulțumit de tragerea la sorți, în primul rând prin prisma faptului că jucăm într-o localitate apropiată Clujului și nu vom petrece foarte mult timp pe drum între două meciuri de campionat. Cred că e și un meci simbolic, având în vedere că iată, la câteva zile după ce Mihai Neșu a acceptat să facă parte din staful nostru, jucăm în orașul său. Vom trata acest meci cu seriozitate maximă. Vorbim de un trofeu important, iar Universitatea nu a mai câștigat Cupa din 1965. Ar fi extraordinar să punem un nou trofeu în vitrină”, a spus Ogăraru.

Președintele clubului, Vlad Munteanu, s-a arătat de asemenea încrezător în șansele echipei sale de a se califica în faza următoare: „Cupa României e o competiție de tradiție, are un farmec special. Vom face tot posibilul să ne calificăm, să mergem cât mai departe în competiție. Niciodată nu știi ce se poate întâmpla într-o astfel de competiție. Va fi un program încărcat, însă eu am mare încredere în staf și în jucători”.

FC Bihor a intrat în actuala ediție a Cupei României în faza a IV-a, când a învins cu 2-1, după prelungiri, în deplasare, echipa CSC Sânmartin, și a trecut apoi, în turul V, și de Arieșul Turda, tot în deplasare, cu 1-0 și tot după prelungiri.

Marius ANGHEL 16 Sep. 2014, 18:42 Cupa
Pe aceeași temă