Lui Ionuț Popa nu-i arde de Cupă și de întâlnirea cu Poli Iași: „Meciul îl jucăm pentru că trebuie jucat. Eu mă axez pe campionat”

Marius ANGHEL 18 Sep. 2018, 18:33 Cupa
Lui Ionuț Popa nu-i arde de Cupă și de întâlnirea cu Poli Iași:**

După ce a înfruntat Poli Iași din postura de antrenor al echipei ACS Poli Timișoara, în urmă cu două sezoane, Ionuț Popa va fi adversar al clubului din Copou și cu UTA, la sfârșitul acestei luni, în 16-imile Cupei României. Popică, un tehnician extrem de iubit de către suporterii ieșeni, spune că nu îl interesează meciul din Cupă și că va juca cu rezervele contra Politehnicii.

„Pe noi ne surprinde faptul că am ajuns până aici și am trecut de Timișoara în etapa trecută (n.r. – au câștigat cu 2-1 cu ACS Poli pe teren propriu). Voi juca cu rezervele contra Politehnicii. Cupa este o competiție la care eu nu subscriu. Am problemele mele în campionat, am meci pe teren propriu după cel din Cupă cu Poli Iași și nu vreau să risc să joc cu titularii. Acesta e punctul meu de vedere. Cupa nu este un obiectiv pentru noi, e clar. Este un meci care trebuie jucat și atât. Mă bucur că joc cu Poli Iași, o echipă dragă mie, un oraș care îmi este la suflet, dar mai sunt puține persoane la club din perioada în care am antrenat eu acolo. Le doresc celor de la Iași să câștige Cupa României dacă asta își doresc. De ce nu… Și Voluntariul a reușit”, a declarat Ionuț Popa pentru ProSport.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 18 Sep. 2018, 18:33 Cupa
Pe aceeași temă