„Luceferii” vor să câștige derby-ul Oradei: „Vom face tot ce ne stă în putință”

28 Aug. 2012, 16:02 Cupa

După aproape trei luni de pauză, fotbalul oficial revine și-n Oradea, miercuri, de la ora 17.30, odată cu derby-ul local dintre FC Bihor și Luceafărul Felix. Meciul contează pentru turul IV al Cupei României și se va desfășura pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

Înaintea confruntării, antrenorul gazdelor Gheorghe Ghiț se confruntă cu o singură problemă de efectiv, italianul Francesco Zanardini fiind accidentat. El va trebui să se opereze de menisc.

„Sper să fie un meci reușit. Este Cupa României, o competiție specială. Mă aștept să fie un spectacol fotbalistic, astfel încât spectatorul orădean să plece mulțumit de la stadion”, a declarat, înaintea disputei, tehnicianul Gheorghe Ghiț.

De partea cealaltă, oficialii clubului Luceafărul s-au ferit să se hazardeze în declarații, lăsând să se înțeleagă că nu sunt prea interesați de Cupa României, după ce anul trecut au ajuns să joace cu Dinamo, dar Federația i-a programat în deplasare și nu pe teren propriu, așa cum ar fi fost normal. „Totuși un joc cu FC Bihor, derby-ul local, rămâne un meci de interes și vom face tot ce ne stă în putință să câștigăm”, a declarat jucătorul Zeno Bundea.

Biletele de intrare la joc vor fi de 10 lei. Pensionarii, femeile, copii sub 14 ani, precum și liceeni, pe bază de carnet de elev, au acces gratuit. Aceste facilități, de altfel, vor fi valabile întregul sezon competițional 2012-2013, atât în cupă, cât și în campionat, pentru jocurile de acasă ale echipei FC Bihor.

Într-o altă ordine de idei, primul joc din campionat al echipei FC Bihor, cel din deplasare, cu CS Mioveni, va avea loc duminică, de la ora 11. Plecarea formației va avea loc vineri.

Sursa: FC Bihor

28 Aug. 2012, 16:02 Cupa
Pe aceeași temă