Luceafărul, supărat că joacă în „groapă”! „La Oradea s-ar fi strâns 10.000 de oameni”

14 Sep. 2011, 17:49 Cupa
Luceafărul, supărat că joacă în

Luceafărul Oradea, echipă nou-promovată în eșalonul secund, a reușit să ajungă în șaisprezecimile Cupei României, iar sorții le-au oferit un adversar „de vis”, în opinia lor, pe Dinamo. Aceștia sunt dezamăgiți de faptul că vor fi nevoiți să facă deplasarea la București, pentru a disputa meciul în Ștefan cel Mare. Deși le-au cerut oficialilor dinamoviști să mute meciul la Oradea, s-au lovit de un refuz.

„Ce să facem? Ne-am dorit să jucăm cu Dinamo sau Steaua, dar nu la București. Dinamo a fost prima echipă extrasă, așa că vom juca acolo. Cred că nu va fi lume la meci pe Ștefan cel Mare, la Oradea s-ar fi strâns 10.000 de oameni. Le-am cerut celor de la Dinamo să jucăm la noi acasă, dar nu au fost de acord, lucru pe care îl înțeleg, nici noi nu am vrea să mutăm un meci pe care îl jucăm pe teren propriu. Oricum, probabil că și dacă am fi ieșit primii din urnă am fi jucat tot la București, deoarece meciul va fi televizat și e nevoie de nocturnă”, a spus Dumitru Ghilea, președintele formației orădene.

„Cel mai important meci din istoria echipei”

Bihorenii îndrăznesc chiar să viseze la o victorie istorică în Ștefan cel Mare și îi averizează pe dinamoviști că le vor face viață grea.

„Orice e posibil, dar diferența e foarte mare. Este cu siguranță cel mai important meci din istoria echipei. O victorie ar însemna mult pentru noi din toate punctele de vedere. Cred că Dinamo va trimite în teren titularii, dar asta depinde și de meciul cu Rapid. Pe ei îi interesează Cupa României și nu își permit să riște, surprize pot exista oricând”, a încheiat președintele Luceafărului.

Vor să amâne meciul cu FC Bihor

Puși într-o situație dificilă din cauza deplasării lungi pe care sunt nevoiți să o facă, oficialii orădeni vor să amâne cu o zi partida cu FC Bihor, programată pentru duminica de după etapa de Cupă.

„Vom încerca să facem rost de bilete de avion, altfel va fi foarte greu pentru noi. E o deplasare foarte lungă, noi ajungem vineri noaptea acasă, iar duminică avem meci cu FC Bihor. Am făcut cerere la federație să amânăm meciul pentru luni, acum așteptăm răspunsul”
, a mai declarat Ghilea.

Articol scris de Mihai Cinpoeru

14 Sep. 2011, 17:49 Cupa
Pe aceeași temă