Juniorii Olimpiei, eliminați la Bârsana!

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 15:05 Cupa
Juniorii Olimpiei,** eliminați la Bârsana!

Olimpia a jucat cu juniorii primul meci oficial din actualul sezon. În faza a 4-a a Cupei României, Olimpia a fost reprezentată la Bârsana de juniorii republicani antrenați de Cristi Popa. Iar echipa gazdă, Avântul, una de liga a 4-a din Maramureș a profitat de lipsa de experiență a trupei sătmărene și s-a impus la limită, 2-1.

Avântul Bîrsana, câștigătoarea fazei județene Maramureș a Cupei României, a eliminat până acum trei echipe de liga a 3-a, Plimob Sighet, Unirea Dej și FC Universitar Baia Mare.

Antrenorul Cristi Popa a declarat după meci că doar plusul de experiență al gazdelor a făcut diferența. „Ne-am luptat și ne-am dorit mult să mergem mai departe. Din păcate, pe fondul unei erori copilărești în repriza a doua am luat golul de 2-1 și în ciuda ocaziilor pe final nu am mai putut reveni. În prelungiri am avut penalty clar dar arbitrul nu a dictat nimic. Le mulțumim băieților de la galerie care au făcut deplasarea la Bârsana și ne-au susținut extraordinar”.

Tehnicianul sătmărean a ținut să remarce condițiile excelente de joc de la Bârsana. „Un teren excelent comparabil cu cel de la Orașu Nou sau Dorolț și spectatori mulți”, a mai spus Cristi Popa care va începe campionatul la juniori republicani pe 8 septembrie.

Partida de la Bârsana a fost arbitrată la centru de Paul Unimătean ajutat la cele două margini de Gabriel Bârjac și Tunyogi Ferenc, toți din Zalău. Observatori Mircea Ciglnean din Cluj și Dan Jiga din Bistrița.

Olimpia: Horvath – Ban, Nagy, Domuța, Mihalca, Pop Ciprian, Pop Patric, Donca, Buia, Paul, Lemac. Rezerve: Stoica, Sălăjan, Nistor, Ploieștean, Cireap, Mic.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 15:05 Cupa
Pe aceeași temă