Ivan se bucură că a picat în Cupă cu Vâlcea, nu cu Chindia: „Echipele mici se apără 90 de minute, este greu să le desfaci”

Marius ANGHEL 04 Sep. 2014, 19:17 Cupa
Ivan se bucură că a picat în Cupă cu Vâlcea, nu cu Chindia:**

Președintele clubului FC Olt, Ionuț Ivan, a vorbit, în cadrul conferinței de presă în care a prezentat ultimele noutăți din lot, despre adversara din Cupa României. Slătinenii vor întâlni pe terne propriu pe CSM Râmnicu Vâlcea, pe 9 septembrie, de la ora 16:30.

Oficialul divizionarei secunde spune că nu și-ar fi dorit o echipă de nivel inferior, pentru că formațiile din eșalonul al treilea se mobilizează foarte bine. „Consider că este mai bine că jucăm cu Vâlcea, decât cu Chindia Târgoviște, pentru că echipele mici se apără 90 de minute, este greu să le desfaci, iar de multe ori furnizează surpriza. Va fi un meci în care șansele sunt egale, dar vom avea avantajul terenului propriu și cred că putem să ne gândim la victorie, implicit la calificarea mai departe în Cupa României. Avem jucători cu experiență, care au jucat în Liga I, dar și jucători tineri, dornici de afirmare. Cu toții sperăm la un parcurs bun în Cupa României”, a declarat Ivan, citat de gazetanoua.ro.

Marius ANGHEL 04 Sep. 2014, 19:17 Cupa
Pe aceeași temă