„Ironiile” fotbalului!

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 16:58 Cupa
„Ironiile

Acum ceva timp, în octombrie 2008, pe „vechea” arenă „Ilie Oană” venea Craiova lui Adrian Mititelu. Juca, atunci, în „șaisprezecimi”, cu CSM Ploiești – echipa pregătită de Valeriu Răchită, care avea „spiritul Petrolului”, dar care, ulterior, a redevenit… Astra.

Petrolul aproape că „nu exista”, Mititelu era pe cai mari, fițele sale, „gorilele” cu care umbla după el, echipa (cu Găman, Lung, Woobay, Dănănae, Prepeliță, frații Costea, Bărboianu), totul părea „de Liga I”. A învins cu 3-1 Craiova, golul „de onoare” fiind dat de Gafița, pentru ploieșteni (actualul atacant de la Conpet). Repet, era în 2008!

Au trecut 5 ani și, iată, Petrolul merge la Universitatea, exact pe poziții opuse! Acum, echipa Petrolul (care atunci, în 2008, se chinuia prin divizia B) este câștigătoarea Cupei României, iar Craiova lui Mititelu merge „cu cortul” la Severin, cum făcuse și echipa ploieșteană, pe la Moreni și Mogoșoaia!

Nu-i așa că vă doriți enorm să știți, de pe acum, ce va fi peste încă cinci ani?

P.S.: Culmea ironiei ar fi ca să se concretizeze un ultim zvon apărut pe „piață”, care spune că antrenorul „din 2008”, Răchită, este posibil să meargă la „cealaltă Craiova” – „Universitatea Olguței”! Nici într-un film „SF”, acum cinci ani, nu intuia cineva aceste transformări!

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 16:58 Cupa
Pe aceeași temă