Învinși, dar mândri: „Băieții mei sunt senzaționali! Cu atitudinea asta nu vom avea probleme cu promoarea”

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 23:33 Cupa
Învinși, dar mândri:**

 Petrolul a fost prea puternică pentru Rapid, deși giuleștenii au făcut față deținătoarei Cupei pentru mult timp. Moldovan s-a declarat mândru de atitudinea jucătorilor lui: „Sunt senzaționali”. Antrenorul Rapidului crede că echipa lui nu va avea probleme cu promovarea dacă va avea aceeași atitudine”

„A fost un meci excelent reușit de băieții mei. Vreau să îi felicit, sunt mândru de ce au reușit. Păcat, azi diferența a fost făcută de experiența și valoarea Petrolului. Îi doresc lui Cosmin să câștige campionatul”, a declarat Viorel Moldovan.

Moldovan: „Cu atitudinea asta, nu avem probleme cu promovarea”

„Am mare încredere în acești tineri jucători, sunt senzaționali și trebuie să promovăm. Dacă vom avea aceeași atitudine, nu cred că avem probleme cu promovarea. Trebuie să am grijă de acești copii, să crească frumos”, a mai spus antrenorul Rapidului.

Teixeira se înclină în fața Giuleștiului: „E foarte important pentru fotbalul românesc ca Rapidul să revină în Liga 1”

„A fost un meci greu, foarte agresiv. Nu am jucat cum jucăm noi de obicei, dar important este că am marcat două goluri. Ne gândim la trofeu, este obiectivul nostru principal, dar vom vedea și ce adversari vom avea. A fost ciudat să joc aici. Sper ca Rapidul să promoveze și să joace iar în prima ligă. Fanii sunt fantastici și este foarte important pentru fotbalul românesc ca Rapidul să revină în Liga 1”, a spus și fostul jucător al Rapidului, Teixeira.

Petrolul Ploiești, deținătoarea trofeului, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României – Timișoreana, după ce a învins joi seară, la București, cu scorul de 2-0 (0-0), pe Rapid, în optimile competiției. Golurile au fost marcate de Dore ’66 și Romario ’72.

Foto: Octav GANEA

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 23:33 Cupa
Pe aceeași temă