Instrucție cu „minerii”

27 Aug. 2009, 11:16 Cupa
Instrucție cu

Lideră în seria a doua Jiul s-a cam făcut de râs în Cupa României, acolo unde tradiția o obliga să-și respecte blazonul. Fără patru jucători de bază Hotoboc, Apetri, Răduțoiu, Stancu, dar cu alții la fel de experimentați în teren Jiul a  terminat în genunchi meciul din Cupa României, disputat, pe teren propriu, în compania formației FC Drobeta Turnu Severin.
 

 

Cu Gheți, Alin Ilin, Irinel Dumitru printre titulari Jiul a încercat să facă față iureșului oaspeților care au atacat poarta încă din primul minut. În zi nefastă jucătorii lui Timofte au făcut multe greșeli în apărare acolo unde atacantul de la Drobeta, Fotescu a făcut spectacol. De altfel, acesta a deschis scorul în minutul 31 cu un șut de la 8 metri printre picioarele lui Stamatin. Același Fotescu ridică scorul la 2-0 cu un voleu ce i-a lăsat spectatori pe jiuliști. Gheți readuce speranța în tribune cu un gol in lovitură de pedeapsă, lovitură obținută tot de el. Dacă gazdele au crezut la un moment dat că pot întoarce soarta jocului au crezut zadarnic, căci noul intrat în joc Moutinho obține o lovitură de pedeapsă pe care o va transforma cu precizie. Și ca spectacolul să fie complet și umilința gazdelor pe deplină, același Moutinho încheie tabela la scorul de 4-1 cu un șut din acțiune personală și aduce furtuna în vestiarul Jiului .
 

Fotescu – show

 

Atacantul echipei Drobeta Turnu Severin a reușit dubla în partida câștigată de echipa sa la Petroșani, acolo unde Jiul a  părăsit etapa a patra a Cupei Românie. Pe lângă cele două goluri spectaculoase, Fotescu  a mai avut o bară și și-a creat numeroase alte ocazii de a marca. „Suntem ca portocala mecanică”, au exclamat oficialii de la Severin care au lăudat jocul fotbalistului severineana.
 

 

Articol scris de Loredana Juglea

27 Aug. 2009, 11:16 Cupa
Pe aceeași temă