În 16-imi au eliminat deținătoare trofeului, în optimi speră să treacă de „lanterna roșie” a Ligii 1. Obiectivul sibienilor pentru meciul cu Juventus

Marius ANGHEL 03 Nov. 2017, 12:25 Cupa
În 16-imi au eliminat deținătoare trofeului, în optimi speră să treacă de

După ce a eliminat în 16-imile Cupei României deținătoarea trofeului și a Supercupei României, AFC Hermannstadt va întâlni o altă echipă din Liga 1, în optimi. În urma tragerii la sorți de la Casa Fotbalului, s-a decis ca sibienii să joace pentru un loc în sferturi cu Juventus București, ultima clasată din prima ligă, unul dintre cei mai accesibili adversari pe care îi putea întâlni echipa lui Alexandru Pelici.

„Juventus e o echipă care, anul trecut, promova en-fanfare în Liga 1. Sperăm ca acest joc să se dispute la Sibiu, tocmai pentru a putea oferi suporterilor noștri încă un joc cu o echipă de primă ligă. Este un moment bun pentru a ne măsura din nou forțele cu o formație din Liga 1, să vedem dacă ceea ce am reușit să realizăm împotriva celor de la FC Voluntari a fost un accident sau ne putem ridica la un asemenea nivel”, a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.

Până să ajungă în optimi, AFC Hermannstadt a trecut în fazele anterioare ale Cupei României de Industria Galda (3-1) și FC Voluntari (1-0 după prelungiri).

Meciul cu Juventus se va disputa în perioada 28-30, data exactă urmând a fi stabilită și comunicată ulterior de FRF. AFC Hermannstadt e gazdă și are șanse mari să organizeze partida pe stadionul Municipal din Sibiu, deoarece echipa pe care o va întâlni nu este una care să atragă prea mulți telespectatori, astfel că jocul ar putea fi programat la o oră la care nu e nevoie de nocturnă.

Până atunci, AFC Hermannstadt își continuă meciurile din campionat, iar duminică are o întâlnire grea, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, echipă aflată pe locul 3, la trei puncte în spatele sibienilor.


 

Marius ANGHEL 03 Nov. 2017, 12:25 Cupa
Pe aceeași temă