„I-am urmărit pe cei din Zagon și cred că avem șanse foarte mari să ne calificăm”

04 Sep. 2012, 10:58 Cupa

Federatia Romana de Fotbal a stabilit astazi programul meciurilor din cadrul turului V al Cupei Romaniei, ultimul inainte de intrarea in lupta a echipelor de Liga I. Rapid Cfr Suceava va evolua in aceasta faza pe terenul divizionarei a treia Fc Zagon (Covasna), intr-un meci programat marti, 11 septembrie, de la ora 16.30.

„Ne asteptam sa jucam in Covansa pentru ca erau 14 echipe din B si 14 din C. In aceste conditii, nu prea aveam cum sa intalnim pe FC Botosani. I-am urmarit pe cei din Zagon, stim ca au pierdut acasa in prima etapa de campionat si cred ca avem sanse foarte mari sa ne calificam in saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei. Totul va depinde doar de noi”, a declarat presedintele clubului Rapid, Gabriel Clim.

Ajunsa pe tabloul Cupei Romaniei din postura de castigatoare a fazei judetene a competitiei, Fc Zagon s-a calificat in turul V dupa ce a eliminat pe rand, de fiecare data in propriu fief, formatiile Fortuna Brazi (6-3), Gloria Buzau (3-2), Aerostar Bacau (1-0) si Fcm Bacau (5-1). In prima runda din seria a 6-a a Ligii a 3-a, Fc Zagon a pierdut vinerea trecuta, pe teren propriu, cu scorul de 1-3, in fata celor de la Avantul Reghin.

Intrata ceva mai tarziu in competitie, Rapid Suceava a trecut in turul IV, cu scorul de 2-0, de Foresta Malini.

Cele 14 castigatoare din turul V al Cupei Romaniei se vor califica in saisprezecimile de finala, faza in care vor intra in lupta si cele 18 formatii din Liga I. Saiprezecimilor de finala se vor desfasura pe 25 / 26 septembrie.

Sursa: Gazeta de Suceava

04 Sep. 2012, 10:58 Cupa
Pe aceeași temă