Hadnagy revine pe Tineretului! Golgheterul Ligii 2 vede altceva mai important decât meciul din 16-imi cu CS U Craiova

Marius ANGHEL 25 Oct. 2016, 11:17 Cupa
Hadnagy revine pe Tineretului!** Golgheterul Ligii 2 vede altceva mai important decât meciul din 16-imi cu CS U Craiova

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va juca în acestă seară, de la ora 20:45, pe Stadionul Tineretului din Brașov cu CS U Craiova, meci contând pentru 16-imile Cupei României. După ce în faza trecută au reușit să elimine pe FC Brașov, cei de la Sepsi sperau să aducă la Sfântu Gheorghe o echipă de Liga 1. Sorții au decis ca adversara covăsnenilor să fie o echipă de top din Liga 1, CS U Craiova. Deși au dorit ca meciul să se dispute la Sfântu Gheorghe, la solicitarea televiziunilor jocul a fost programat în nocturnă, astfel că șefii clubului covăsnean au ales Stadionul Tineretului.

Golgheterul Ligii a 2-a și al lui Sepsi, Attila Hadnagy, surprinde și spune că meciul cu Chindia din campionat, de sâmbătă, este mult mai important. „Pentru unii dintre jucătorii noștri din lot, acest meci poate fi jocul carierei. Știm că întâlnim o echipă care joacă în viteză, o echipă solidă care în acest sezon chiar are șanse la campionat. Păcat că meciul nu se va juca la Sfântu Gheorghe, așa la Brașov vor veni doar 1000-1500 de suporteri. Sincer, pentru noi, meciul din campionat cu Chindia este mai important decât jocul din Cupă. Să fim serioși, când a mai câștigat o echipă de Liga a II-a Cupa României?”, a spus, pentru Monitorul Expres, Hadnagy.

Ieri seară, cei de la Sepsi s-au antrenat la Brașov, pentru a se acomoda cu terenul de joc. Chiar dacă echipa sa pornește cu prima șansă, Gigi Mulțescu, antrenorul oltenilor nu subestimează forța echipei de Liga a 2-a. „Abordăm la victorie, vrem să ne calificăm și în Cupa României. Vom alinia o echipă competitivă, pentru că întâlnim un adversar cu un lot valoros. Cei de la Sepsi au câțiva jucători care au evoluat în Liga 1, o mixtură între jucători experimentați și tineri care vor să se afirme. Așadar ne așteaptă un meci greu. Mai ales că ei nu vor avea nimic de pierdut, va fi meciul anului pentru ei – se vor dărui, vor juca la sacrificiu. Noi trebuie să ne adaptăm la condițiile de joc și să dovedim că sîntem dintr-o ligă superioară. Trebuie să câștigăm jocul. Nu lăsăm loc la surprize”, a spus Mulțescu.

Partida Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CS U Craiova se joacă marți, de la ora 20:45, pe Stadionul Tineretului din Brașov, în 16-imile Cupei României.

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Bogdan BĂ‚LAȘ (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 25 Oct. 2016, 11:17 Cupa
Pe aceeași temă