Goga: „M-au deranjat jignirile patronului”

24 Oct. 2011, 20:33 Cupa
Goga:** „M-au deranjat jignirile patronului

Dorin Goga a vorbit astăzi cu presa, pentru prima dată după ce clubul l-a amendat cu 3.000 de euro pentru că a fost eliminat în meciul cu Luceafărul Oradea.

„Asta este. Eu am spus că ei așteaptă de mult să mă amendeze, din păcate le-am dat un motiv. A fost o greșeală de-a mea, trebuie să recunosc. Nu am calculat bine traiectoria mingii, m-a și dezechilibrat adversarul și involuntar am pus mâna pe minge, dar nu am avut nicio intenție să iau roșu”, a spus fotbalistul de 27 de ani.

Înainte de a fi amendat, Goga a fost criticat foarte dur în public de Marian Iancu și, chiar dacă simte o oarecare ostilitate din partea conducerii, nu are de gând să plece de la Poli, cel puțin până la finalul turului.

„Criticile sunt normale, până la urmă. Ce m-a deranjat pe mine au fost jignirile. Se întâmplă, într-adevăr, foarte multe lucruri, dar eu încerc să îmi ajut echipa și să îmi duc contractul până la sfârșit. Încă mai sunt unele cluburi interesate de mine, dar deocamdată nu este perioadă de transferuri, deci orice aș spune, ar fi doar vorbe”, a afirmat Goga.

Vrea să le dea gol din nou

Goga este unicul jucător din lotul actual al lui Poli care a marcat într-un meci al timișorenilor cu Steaua. În afara lui Goga, doar șapte jucători antrenați de Vali Velcea (Scutaru, Mera, Sepsi, Curtean, Axente, Zăgrean și Rocha) au mai evoluat pentru Poli împotriva roș-albaștrilor. Căpitanul Tameș are și el în palmares câteva meciuri cu Steaua, însă doar din vremea în care juca pentru Dinamo.

„Nu e nicio presiune, nicio obligație, dar într-adevăr mi-aș dori să mai marchez în poarta Stelei”, a spus Dorin Goga.

articol scris de Radu Faur

24 Oct. 2011, 20:33 Cupa
Pe aceeași temă