Gloria, eliminată din Cupă de Avântul Bârsana! „O rușine, am intrat în istoria clubului”

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 21:35 Cupa
Gloria, eliminată din Cupă de Avântul Bârsana!**

Gloria Bistrița a părăsit Cupa României în faza premergătoare 16-imilor, fiind învinsă în deplasare de Avântul Bârsana (Maramureș), care evoluează în Liga a IV-a. La pauză a fost 1-1. Partida putea intra în prelungiri, dar în ultimul minut de joc, la scorul de 3-2 pentru gazde, O. Bucur a ratat un penalty.

Pentru Gloria Bistrița, meciul de miercuri cu Avântul Bârsana din faza a V-a a Cupei României a fost primul și ultimul din ediția 2013/2014 a competiției, fiind eliminată surprinzător și rușinos de ocupanta locului 7 în Liga a IV-a, Seria Nord. Jocul s-a disputat pe terenul din Bârsana.

Avântul a condus din minutul 30 cu 1-0 (gol Ghiță), Alin Chibulcutean a egalat în minutul 44 și a stabilit scorul la pauză. În repriza secundă, maramureșenii s-au desprins la 3-1 transformând două penalty-uri, în minutele 46 și 61 (Opriș, Mărincean). Sebi Rus a redus din handicap în minutul 90, iar în minutul 90+3 Olimpiu Bucur a ratat o lovitură de la 11 metri și totodată șansa de a duce meciul în prelungiri. În ultimul sfert de oră Gloria a jucat cu un om mai puțin, Dinu Sănmărtean fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Sandu Negrean și Cristian Coroian au trimis în teren următorul 11: Oghinciuc – D. Sănmărtean, Chibulcutean, Berceanu, Echim (Vălean 46) – C. Roșu, Antonescu (Patca 46), Părăvan, O. Bucur – Mariș, Brumă (S. Rus 75).

Antrenorul principal Sandu Negrean a declarat la final: „Ce mai poți să spui după această eliminare? Am intrat în istoria clubului, este o rușine atât pentru jucători, cât și pentru noi, antrenorii. Să te elimine o echipă de Liga a IV-a… rămâi fără cuvinte. La scorul de 3-2, când am primit penalty, mai aveam o speranță, dar am ratat. Nu trebuia însă să ajungem până acolo, trebuia să câștigăm în 90 de minute, am întâlnit o formație de Liga a IV-a. Urmează meciul de campionat cu Minerul Motru și o echipă care are ca obiectiv promovarea, cum suntem noi, nu are voie să piardă puncte acasă. Motru este lider după prima etapă și va fi un joc deosebit de greu. Cu cât vom reuși să înscriem mai repede, cu atât ne vom face meciul mai ușor”.

Gloria joacă sâmbătă 14 septembrie, de la ora 11.00, pe teren propriu, contra Minerului Motru, în etapa a doua a ligii secunde.

Sursa: Timp online

Foto: acfgloria.ro

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 21:35 Cupa
Pe aceeași temă