FRF a explicat de ce a fost amânat meciul Hermannstadt – FCSB

Marius ANGHEL 28 Feb. 2018, 21:29 Cupa
FRF a explicat** de ce a fost amânat meciul Hermannstadt - FCSB

Federația Română de Fotbal a explicat, miercuri seară, de ce a fost amânată partida FC Hermannstadt – FCSB, din sferturile de finală ale Cupei României, precizând că arbitrii au ajuns la concluzia că suprafața de joc ar fi putut pune în pericol integritatea jucătorilor. Decizia FRF de a nu amâna acest joc, la fel ca în cazul altor două sferturi, a fost extrem de contestată în special de vicecampioană.

Meciul FC Hermannstadt – FCSB, care trebuia să se joace miercuri, de la 18:30, la Sibiu, a fost amânat inițial o oră, după care a fost reprogramat pentru joi, de la 14:00, ca urmare a terenului înghețat.

„La ora de start a meciului, brigada de arbitri condusă de centralul Cătălin Popa a constatat că partida nu se putea disputa din cauză că anumite zone din suprafața de joc puteau pune în pericol integritatea jucătorilor, concluzie la care a ajuns și după o oră, așa cum prevede regulamentul. Astfel, cele două cluburi au agreat ca meciul să fie reprogramat a doua zi, joi, 1 martie, cu începere de la ora 14:00”, se precizează în comunicat.

Dacă nici mâine meciul se va putea avea loc, partida va fi reprogramată de FRF la o dată pe care o va anunța ulterior. De exemplu, jocul Craiova – Dinamo a fost programat pe 13 martie, însă oltenii solicită ca întâlnirea să se dispute la finalul acestei săptămâni, când nu se joacă în Liga 1 tot din cauza vremii.

Foto: Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 28 Feb. 2018, 21:29 Cupa
Pe aceeași temă