FCM Baia Mare debutează la Rădăuți în noul sezon. Toma trimite în teren echipa standard

Marius ANGHEL 25 Aug. 2015, 11:48 Cupa

Nou-promovata în Liga 2 FCM Baia Mare are parte astăzi, de la ora 17:30, de primul meci oficial, în Cupa României. Sâmbătă, echipa antrenată de Dorin Toma va debuta în campionat, acolo unde va primi vizita celor de la FC Brașov. În turul IV al Cupei, băimărenii joacă în deplasare, la Rădăuți.

Stafful și jucătorii FCM-ului speră să înceapă noul sezon cu două victorii. „Un meci de Cupă, un meci foarte greu, mai ales că aceasta este competiția surprizelor. Noi sperăm să câștigăm și să mergem mai departe. Eu cred că avem o echipă bună, dar vom vedea cum ne mișcăm într-un meci oficial. Amicalele sunt amicale, primul meci e la Rădăuți și vom vedea acolo cum ne mișcăm. Am avut o posesie bună în meciurile amicale, am jucat bine, dar vom vedea cum va fi marți. Va fi un meci important, în primul rând deoarece este primul oficial. Apoi vom vedea ce va fi cu Brașovul. Sperăm să batem la Rădăuți și apoi să câștigăm și cu Brașovul acasă”, a declarat, pentru eMaramureș, Alin Ignea.

Tehnicianul Dorin Toma și-ar fi dorit ca pentru cele două meciuri să se folosească de toți jucătorii din lot, însă accidentările îl împiedică să facă acest lucru, astfel că atât cu Bucovina Rădăuță, cât și cu FC Brașov se va baza pe aceeași formulă de start. „Deocamdată stăm destul de bine, dar, din păcate, avem câteva accidentări care nu erau programate. Din păcate nu avem încă două loturi, ca să putem merge cu o echipă în Cupă și una în campionat și tocmai de aceea, în acest început vom merge cu echipa standard”, a spus și antrenorul principal al băimărenilor.

Dacă FCM Baia Mare se află la debutul în Cupă, Bucovina Pojorâta a fost nevoită să treacă de trei tururi pentru a ajunge în această fază a competiției. Echipa din Liga 3 a trecut până acum de Bucovina II Pojorâta (1-0), ACS Dumitra (2-0) și CSM Sighetul Marmației (3-2).

Deținătorii de abonamente au accesul permis și la meciurile de Cupă

Altfel, gruparea băimăreană a pus în vânzare abonamente pentru sezonul competițional 2015-2016. Prețul acestora este de 100 lei pentru locurile din tribuna oficială, respectiv 50 lei pentru restul sectoarelor. Abonamentele sunt valabile la toate partidele din Liga a 2-a și din Cupa României.

Biletele pentru partidele din acest sezon costă 10 lei în tribuna oficial și 5 lei în celelalte sectoare.

„Fac un apel din tot sufletul către suporteri să vină la meci, pentru că avem o echipă de Liga a 2-a, avem un meci frumos, avem o echipă bună și vă garantez că nu ne vom face de rușine. Este important și pentru moralul băieților ca lumea să vină la stadion, dar este important și din punct de vedere administrativ. Mi-aș dori ca oamenii să înțeleagă că biletele și abonamentele pe care le-am pus în vânzare sunt un ajutor pe care suporterii pot să îl ofere acestei echipe”, a spus Cristian Span, președintele clubului din Baia Mare.

Marius ANGHEL 25 Aug. 2015, 11:48 Cupa
Pe aceeași temă