FC Oltchim, model pentru handbalistele lui Voina

08 Sep. 2011, 15:02 Cupa
FC Oltchim,** model pentru handbalistele lui Voina

Cu Paula Rădulescu și Cristina Neagu în tribune, FC Oltchim câștigă tot pe teren propriu, cele două handbaliste purtând noroc echipei antrenate de Ion Lazăr.

Fotbaliștii de la Oltchim au gustat și ei miercuri o fârâmă din clipele de glorie ale handbalistelor, după ce au dat lovitura în cupă, eliminând și pe FC Argeș, scor 3-1. În turul precedent, alb-negrii au scos o altă echipă de Liga a II-a, pe concitadina CSM. Acum, Neagu și Rădulescu, venite să-și încurajeze jumătățile, sunt purtătoarele de noroc ale chimiștilor. Cu cele două handbaliste în tribună, FC Oltchim are în debutul acestui sezon trei succese din tot atâtea jocuri pe teren propriu.

Argeșenii păreau să aibă un meci facil după ce Beuran a deschis scorul în minutul 10. Ambițioasa echipă condusă de Ion Lazăr a revenit însă în joc în minutul 28, când O. Marinescu a preluat pe piept și a șutat din întoarcere, egalând. Peste doar două minute, chimiștii primesc ușor un penalty, dar același Marinescu trage foarte slab și Rusandu respinge.

Veteranul din poarta vâlcenilor, Vlădoi (41 ani) are baftă în partea secundă, când bara îl salvează la șutul lui Cârstoiu. Finalul de joc a aparținut complet Oltchimului. În minutul 76, Preda pune latul pentru 2-1, apoi argeșenii rămân în inferioritate după eliminarea lui Negoiță. Spre final, fundașul Mușuroaia înscrie un eurogol care face deja turul televiziunilor centrale, cu o foarfecă de senzație, după un corner.

„La determinare pe teren, handbalistele au ce învăța de la fotbaliști. Chimiștii sunt în Liga Campionilor, în timp ce vedetele lui Voina, în Liga a III-a” au comentat spectatorii din tribună.

Articol scris de Adi Georgescu

08 Sep. 2011, 15:02 Cupa
Pe aceeași temă