FC Brașov merge la Suceava, Unirea Tărlungeni nu se împotrivește să joace la Ploiești cu Petrolul

Marius ANGHEL 11 Sep. 2015, 17:46 Cupa
FC Brașov merge la Suceava,** Unirea Tărlungeni nu se împotrivește să joace la Ploiești cu Petrolul

Vineri, la sediul FRF, a avut loc tragerea la sorți a „16”-imilor Cupei României. FC Brașov va juca pe terenul celor de la Rapid CFR Suceava, iar Unirea Tărlungeni va evolua împotriva celor de la Petrolul. Meciurile se vor disputa într-o singură manșă, pe terenul echipelor mai slab clasate. Partidele se vor juca pe 22, 23, 24 septembrie.

Președintele lui FC Brașov, Vasile Dochița, se declară mulțumit de tragerea la sorți din Cupa României. „Se poate spune că am avut și șansă pentru că am evitat un adversar din Liga 1. E foarte important ca noi să ne calificăm. Va fi un meci dificil, un meci de luptă, în care nu trebuie să-i subestimăm pe suceveni. Sansele de calificare sunt 50-50!”, a declarat Dochița pentru Monitorul Expres.

Cu Petrolul la Ploiești?

La rândul său, președintele Unirii Tărlungeni, Kiss Iosif, spune că echipa sa își va juca șansa în duelul cu Petrolul. „Dacă sorții au decis să jucăm cu Petrolul, asta e. Dacă meciul va fi televizat, e posibil ca partida să se dispute la Ploiești. În orice condiții, noi ve vom juca șansa”, a spus Kiss pentru  Monitorul Expres.

VEZI programul complet al 16-imilor Cupei României

Marius ANGHEL 11 Sep. 2015, 17:46 Cupa
Pe aceeași temă