Farul se așteaptă la un meci greu în Cupă: „Sunt sigur că ne va pune probleme”

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 11:44 Cupa
Farul se așteaptă la un meci greu în Cupă:**

FC Farul Constanța va juca în etapa a V-a a Cupei României la fotbal cu echipa CF Brăila, care a încheiat ediția trecută a Ligii a II-a pe locul cinci. Partida se va disputa pe stadionul Farul, miercuri, 11 septembrie, de la ora 16.30. Până atunci, Farul va susține partida de campionat, din deplasare, cu Gloria Buzău, sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 11.00.

Câștigătoarea meciului Farul – CF Brăila se va califica în faza a faza a VI-a a Cupei („16″-imile de finală), de unde intră în competiție și echipele de Liga 1.

Partidele se vor juca pe 24 și 25 septembrie, de la ora 16.30, tragerea la sorți fiind programată pe 16 septembrie, de la ora 16.00. „CF Brăila e un adversar dificil. Cred că echipa e puțin schimbată față de campionatul trecut, însă, chiar și așa, sunt sigur că ne va pune probleme. Noi jucăm fiecare meci cu seriozitate, la victorie, atât în Cupă, cât și în campionat. Alte variante nu avem. Înainte de Cupa României debutăm în Liga a 2-a, la Buzău. Un alt joc dificil. Gazdele s-au întărit în vară cu jucători de la Brăila și Otopeni și au un antrenor serios, Viorel Ion, care a făcut treabă peste tot pe unde a fost. Nu ne temem însă nici de acest meci și mergem să câștigăm”, a declarat, citat de Ziua de Constanța, președintele Farului, Neculai Tănasă.

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 11:44 Cupa
Pe aceeași temă