„Este un adversar ac­ce­sibil, dar trebuie să fim atenți”

05 Sep. 2012, 15:29 Cupa

Sorții au scos în calea lui CS Mioveni un adversar accesibil în fa­za a V-a a Cupei României, Pandurii Tg. Jiu II, astfel că, echipa lui Mihăiță Ianovschi este favorită să se califice în șaisprezecimile com­petiției, acolo unde va juca cu o formație de Liga I. Meciule este pro­gramat marți de la ora 16.30, la Tg. Jiu.

Echipa a doua a Pandurilor s-a calificat în această fază după ce, a eliminat pe CSM Rm. Vâl­cea, pe care a învins-o cu 8-0. Gor­je­nii au reușit acest scor și datorită fap­tului că vâlcenii nu au trimis echipa bună la acest joc, ci o gru­pă de juniori, ei nefiind intere­sați de Cupă. În schimb, Miove­niul­­ s-a calificat aici după ce a eliminat pe FC Argeș, în urma vic­toriei cu 6-0, chiar pe sta­dio­nul din Trivale.

Atuul Pandurilor din ­acest meci poate să fie te­re­nul pe care joacă, aceștia e­vo­lu­ând acasă pe un sintetic de di­men­­siuni normale, situat chiar în in­cinta stadionului din Tg. Jiu. Pen­tru Mioveni, nu ar fi chiar o pro­blemă acest lucru, pentru că la Grupul Școlar Colibași, acolo unde se fac cantonamentele, ei au la dispoziție și un astfel de teren sintetic și pot face câteva an­­trenamte, pentru a se aco­mo­da.

„Este un adversar ac­ce­sibil, dar trebuie să fim atenți. Obi­e­c­ti­vul nostru este să aducem la Mi­o­veni o echipă de Liga I. Va fi un meci pe care o să-l abordăm la fel ca pre­ce­den­tul. Mergem cu încredere, mer­gem să învingem, deci vom trata meciul serios. Ne dorim victoria și implicit cali­fi­ca­rea. Se joacă pe sintetic și asta poate fi un atu pentru echipa gaz­dă. Vom face însă și noi do­uă antrenamente pe sintetic, du­mi­nică și luni, și sper ca jucătorii să adapteze fără probleme. Noi suntem echipa mai tehnică, dar depinde și de jucătorii care vor evolua la ei, pentru că pot apărea și fot­baliști de la echipa mare”, spunea ieri pre­ședintele Miove­niului, Du­mitru Ol­teanu.

Articol scris de Silviu MIHAI

05 Sep. 2012, 15:29 Cupa
Pe aceeași temă