„Era greu să rezistăm contra Petrolului, ne concentrăm pe campionat”

Marius ANGHEL 26 Sep. 2012, 13:39 Cupa

Damila Măciuca a fost eliminată marți seara din cupă, după ce a pierdut la Ploiești, scor 0-2 cu Petrolul, însă vâlcenii au lăsat o impresie pozitivă. Tehnicianul alb-verzilor, Erik Lincar a suferit primul său eșec pe banca Damilei, însă speră să continue seria pozitivă din campionat.

„Sunt foarte mulțumit, am avut o evoluție bună, dar era greu să rezistăm unui adversar cu o posesie extraordinară, valori individuale foarte mari, în duelurile unu la unu era foarte greu să rezistăm. Îmi felicit jucătorii, rămâne se ne concentrăm pe campionat, să avem evoluții bune la Liga a II-a și să ne clasăm cât mai sus. Nu am primit gol în campionat, continuăm să muncim și îmi doresc și sâmbătă să nu încasăm gol, când avem un meci foarte dificil cu FC Bihor” a spus tehnicianul Erik Lincar.

Antrenorul vâlcenilor spune că dorea să evite Petrolul în șaisprezecimile cupei. „Dacă ne gândim că acum 5-6 luni eram la Liga a III-a, pentru mulți jucători a fost prima experiență a unui joc în nocturnă. Am mulți băieți tineri, care au rămas copleșiți de ceea ce au văzut, până acum doar doi dintre ei au mai avut ocazia să evolueze în nocturnă. Mi-aș fi dorit să evit Petrolul în șaisprezecimi, întrucât obiectivul meu era acela de a depăși acest tur. Aș fi preferat Petrolul în optimi, dar nu a fost să fie. Felicit echipa gazdă pentru victorie și pentru atmosfera de pe acest stadion” a mai afirmat Lincar.

Vâlcenii au înnoptat la Ploiești și au revenit azi la Râmnicu Vâlcea, unde își reiau diseară antrenamentele. Sâmbătă, Damila va juca în campionat, la Drăgășani, cu FC Bihor. Alb-verzii au punctaj maxim în Seria B2, în care au cumulat trei victorii din tot atâtea jocuri.

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto: Octav GANEA (Mediafax)

Marius ANGHEL 26 Sep. 2012, 13:39 Cupa
Pe aceeași temă