După FC Olt, caracalenii vor să o elimine și pe Dinamo II din Cupă!

Marius ANGHEL 05 Sep. 2012, 11:57 Cupa
După FC Olt, caracalenii vor să o elimine și pe Dinamo II din Cupă!

Fundașul dreapta Sorin Cîrnu se află la cel de-al patrulea sezon cu FC Caracal, iar jucătorul și-ar dori să facă pasul în eșalonul secund la finele acestei ediții de campionat.

Fotbalistul din București s-a aflat în litigiu cu gruparea caracaleană în sezonul anterior, dar a revenit la echipă în această vară, având o evoluție bună în jocul din Cupa României cu FC Olt Slatina, scor 2-1, și în prima etapă din campionat cu CS Tunari.

„A fost o neînțelegere între mine și conducerea de la FC Caracal, dar am revenit la echipă, iar acum nu mai sunt probleme. Sunt la al patrulea sezon cu FC Caracal, iar de trei ani ne propunem să promovăm. Am fost la baraj, am pierdut duelul cu Damila Măciuca sezonul anterior, dar sper ca acum să facem acest pas, să promovăm”, a spus fundașul dreapta de 23 ani.

Sorin Cîrnu spune că s-a pregătit foarte bine în această vară și că i s-a dat șansa să joace. „M-am pregătit bine și mi s-a dat șansa să joc. Acum rămâne la aprecierea antrenorului când o să joc și cât. Eu sper să o fac cât mai bine, să câștigăm cât mai multe meciuri și să promovăm. Deși sunt din București nu cunosc foarte bine echipele din această zonă, alături de care suntem în seria a III-a. Știu doar că sunt echipe bune, care dețin suprafețe de joc foarte bune”, a spus jucătorul echipei FC Caracal, Sorin Cîrnu.

Despre meciul din faza a V-a a Cupei României, Cîrnu spune că Dinamo II București are prima șansă. „Ei au prima șansă, sper să eliminăm Dinamo II și să aducem la Caracal o echipă din Liga I. Acest lucru ne-ar bucura foarte tare”, a spus Sorin Cîrnu.

Eftimie: „Dinamo II este favorită”

După victoria în fața lui FC Olt, scor 2-1, în turul precedent, sorții au decis ca formația din Caracal să întâlnească pe 11 septembrie, de la ora 16.30, Dinamo II București. Antrenorul formației din Caracal, Iordan Eftimie, a declarat că bucureștenii sunt favoriți în acest joc.

„Avem un joc dificil, cu o echipă din Liga a II-a, care are în componență jucători cu experiență. Depinde foarte mult de ce își doresc și ei. Dinamo II este favorită, pentru că la ei mai vin și jucători de la echipa mare. Ne dorim să facem un joc bun și să ne calificăm în faza următoare. Dacă vom ajunge aici, vom întâlni o echipă din Liga I. Depinde și cum se face tragerea la sorți, dar mai mult ca sigur nu se va juca la Caracal, așa a pățit și Sportul Vișina Nouă cu Pandurii Tg. Jiu și Alro Slatina când a jucat cu Dinamo București. Nu mi se pare normal, cluburile din Liga a III-a atrag oamenii la stadion în astfel de partide cu echipe cu nume. Cupa României este o competiție pentru echipele mari”, a spus Iordan Eftimie.

Tehnicianul grupării caracalene s-a arătat încântat că nu mai are probleme de lot. „Toți jucătorii sunt în programul normal al echipei. Ne bucurăm că ne vom putea baza pe toți în următoarele meciuri, pentru că vom avea din nou o săptămână dificilă”, a spus Eftimie, care pregătește în aceste zile partida, din deplasare, de vineri cu Viitorul Domnești.

Partida din faza a V-a a Cupei României dintre FC Caracal și Dinamo II București se va disputa marți, 11 septembrie, de la ora 16.30, pe stadionul „Parc” din Caracal.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 05 Sep. 2012, 11:57 Cupa
Pe aceeași temă