După Astra și Dinamo, Niculescu țintește un nou adversar tare în Cupă: „Vreau Steaua”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2014, 19:23 Cupa
După Astra și Dinamo, Niculescu țintește un nou adversar tare în Cupă:**

Miercuri, Casa Fot­ba­lului va găzdui tra­ge­rea la sorți a sfer­tu­rilor de finală ale Cu­pei României Timișo­rea­na, ediția 2014 – 2015, fază în care s-a calificat și CS Mioveni, după ce a eliminat săptă­mîâna trecută din optimi pe Dinamo București.

Următorul adversar pentru galben-verzi va fi tot unul de top, pentru că și de data asta au fost făcute urne cu capi de serie și outsideri. Astfel, cele 8 echipe au fost împărțite în trei urne:

# Urna A: Steaua, Petrolul, CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu
# Urna B: U Cluj, CS U Craiova, ASA Târgu Mureș
# Urna C: CS Mioveni

CS Mioveni își va afla prima adversarul din sferturi, pentru că, la tragerea la sorți, o echipă din urna A va fi grupată cu cea din ur­na C (CS Mioveni) și, în continu­are, cele trei echipe rămase în urna A cu cele trei aflate în urna B. Evenimentul este programat la ora 12.00, la sala „Nicolae Dobrin”.

După ce a eliminat pe Astra – deținătoarea Cupei, și pe Dinamo, Claudiu Niculescu își dorește ca echipa lui să întâlnească de data a­ceasta Steaua.

„Dacă e să cădem, să cădem de pe un cal mare!”, spunea antrenorul, imediat du­pă ce a eliminat pe Dina­mo. Zilele trecute, tehnicianul a mai precizat: „Să elimini Dinamo, Astra… înseamnă ce­va. Nu e ușor cu o echipă de Liga a II-a să mergi mai departe e­liminând deținătoarea Cu­­pei și un nu­­me ma­re al fotbalului românesc, Dinamo. Meritul este al jucătorilor, ei și-au dat viața pe te­­ren. Desigur, con­tează foarte mult pentru un antre­­­nor tânăr să în­vingă nu­me mari ale fotbalului ro­mânesc. Să vedem ce ne vor oferi sorții în continuare. Eu vreau Steaua! Cu siguranță, piteștenii nu au mai vă­zut Steaua la Pitești de foarte mult timp și stadionul va fi arhiplin”.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 04 Nov. 2014, 19:23 Cupa
Pe aceeași temă