După ACS Poli, Pâncota vrea să o elimine și pe UTA din Cupă: „Îi respectăm, dar ne jucăm șansa „

Marius ANGHEL 05 Sep. 2012, 16:23 Cupa
După ACS Poli, Pâncota vrea să o elimine și pe UTA din Cupă:**

După ACS Poli, echipă care se străduiește să fie acceptată drept formația primă din orașul de pe Bega, Șoimii Pâncota se pregătește pentru o nouă confruntare puternică în Cupa României. Datele se schimbă în această a cincea fază, pentru că în fieful grupării conduse de Pavel Piroș va descinde chiar UTA, trupa numărul unu din Arad.

Nou-promovata în Liga a III-a i-a învins pe utiști într-un amical disputat în cursul verii, dar antrenorul Dan Cuedan știe că miza unui meci oficial va fi alta pentru alb-roșii. Totuși, cel care i-a dus pe Șoimi până în turul cinci al competiției spune că echipa sa va face totul să-și fructifice șansa. „E clar că respectăm UTA din toate punctele de vedere, e echipa fanion a Aradului, dar ne jucăm șansa noastră. Cupa României e competiția surprizelor, avem ca obiectiv să încercăm să mergem cât mai departe. Nu ne gândeam că puteam ajunge pînă aici, dar odată ajunși, suntem deciși să dăm totul din noi pentru calificare. Nu știm dacă vom și reuși, UTA e o echipă foarte bună după părerea mea, luptă pentru promovarea în Liga I, are un staff tehnic valoros și dispune de mulți jucători de valoare în cadrul lotului. E echipa care poate să învingă orice adversar în momentul de față”, anticipează Cuedan duelul de săptămâna viitoare.

În amicalul jucat pe 21 iulie, Șoimii Pâncota a învins UTA cu 1-0 prin reușita lui Ovidiu Bulzan.

Pe celălalt plan, al campionatului, pâncotanii și-au lins rănile după înfrângerea cu Sănătatea Cluj și se regrupează pentru dificila confruntare de la Zalău, de runda viitoare. „Suntem necăjiți datorită faptului că nu am reușit să aducem o bucurie suporterilor și orașului, dar ne pregătim pentru etapa care urmează. Încercăm să adunăm puncte etapă de etapă ca să fim lipsiți de griji în ceea ce privește parcursul. Primul meci e la Zalău, ne interesează cel mai mult, trebuie să luăm lucrurile treptat”, a concluzionat Cuedan.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 05 Sep. 2012, 16:23 Cupa
Pe aceeași temă