Dunărea Călărași merge la victorie în Regie, să elimine Rapidul din Cupă. Cum va aborda Pustai meciul cu giuleștenii

Marius ANGHEL 10 Sep. 2019, 12:33 Cupa
Dunărea Călărași merge la victorie în Regie, să elimine Rapidul din Cupă.** Cum va aborda Pustai meciul cu giuleștenii

Meciul vedetă al Fazei a 4-a a Cupei României are loc miercuri, de la ora 17:00, la București, pe stadionul Regie, acolo unde se întâlnesc două dintre echipele cu pretenții din Liga 2. Rapid primește vizita Dunării Călărași, două formații care au un start de sezon nu tocmai așa cum și-ar fi propus.

Rapid are doar opt puncte dintr-un total de 18 după șase etape desfășurate în noul campionat, iar Dunărea stă și mai rău, cu cinci puncte, trei puncte ele obținute chiar în weekendul trecut, pe terenul ultimei clasate Sportul Snagov.

Președintele executiv al Dunării Călărași, Eugen Pîrvulescu, susține că obiectivul echipei este calificarea în fața următoare a competiției KO, chiar dacă antrenorul Cristian Pustai va trimite pe teren la acest meci jucătorii care au evoluat mai puțin în acest debut de campionat.

„Într-adevăr, miercuri întâlnim în Regie pe Rapid, o echipă care a pornit destul de greoi, după părerea mea, dar a acumulat până acum mai multe puncte decât noi. Va fi o partidă de Cupă în care tehnicianul nostru, domnul Pustai, va trimite pe teren o parte din jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon. Trebuie să recunoaștem că obiectivul nostru e calificarea într-o fază superioară a Cupei și, în consecință, ne dorim victoria, miercuri”, a spus Pîrvulescu pentru site-ul oficial al Dunării.

Pentru Dunărea, acest meci va fi primul din această ediție a Cupei României, în timp ce pentru Rapid va fi al doilea, după ce în turul precedent a trecut cu 2-1 de o altă echipă din Liga 2, Daco-Getica.

Marius ANGHEL 10 Sep. 2019, 12:33 Cupa
Pe aceeași temă