Duelul din Cupă reaprinde conflictul pe care Farul îl are cu Pandurii și Internațional Curtea de Argeș

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 14:02 Cupa
Duelul din Cupă reaprinde conflictul pe care Farul îl are** cu Pandurii și Internațional Curtea de Argeș

FC Farul va juca în „16″-imile Cupei României cu echipa de Liga I Pandurii Tg. Jiu, pe terenul acesteia, potrivit tragerii la sorți de ieri, de la București.

Aflarea adversarului l-a nemulțumit pe Giani Nedelcu, patronul Farului, în condițiile în care „marinarii” vor avea de parcurs o distanță lungă până la Tg. Jiu.

„Nu e corect ca o echipă de Liga a 2-a să bată 500 de kilometri pentru a juca acasă la echipa de Liga 1. Dar acestea sunt regulile și trebuie să le respectăm, să jucăm. Însă, 100% nu vom trimite prima echipă. Asta pentru că așa cum ne tratează ei, așa ne comportăm și noi, dar și pentru că e obositor să ne purtăm titularii atâta amar de drum prin țară, în condițiile în care avem meciuri importante în campionat. Pe de altă parte, îmi pare bine că am picat cu Pandurii, pentru că am ocazia să-l întreb ceva pe președintele clubului gorjean, Marin Condescu. Dacă era alt adversar, nu mă duceam la meci, dar, fiind vorba de Pandurii, voi merge. Asta pentru a-l chestiona pe Condescu în ce mod au scăpat ei de litigiul cu Internațional Curtea de Argeș. La Federație a ajuns o hârtie că litigiul s-a închis, însă așa băieți buni sunt cei de la Curtea de Argeș, au renunțat la 500.000 de euro? Cum este dovedită, cu acte, stingerea datoriei, în condițiile în care noi am pus poprire asupra conturilor bancare?”, a spus Nedelcu.

Farul are de primit bani în urma unor transferuri la Internațional, jucătorii ajungând apoi la Pandurii, iar pentru a-și recupera datoria, clubul constănțean a întreprins mai multe acțiuni până acum.

Sursa: Ziua Constanța

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 14:02 Cupa
Pe aceeași temă