Duel vâlcean în cupă

22 Aug. 2011, 14:20 Cupa
Duel vâlcean** în cupă

Două concitadine, FC Oltchim și CSM Rm. Vâlcea se întâlnesc marți (ora 17.30), pe terenul primei echipe, în turul IV al Cupei României. Echipa din Zăvoi vrea să șteargă impresia defavorabilă lăsată la debutul în noul sezon al Ligii a II-a, 0-2 la Alba Iulia, într-un meci în care au convins doar doi jucători, Vătăjelu și Plecanciuc.

„Folosim echipa de bază în cupă, nu mergem ca în trecut cu rezervele sau juniorii. Eșecul cu Unirea nu s-a digerat încă, ne-a rămas încă în stomac, nu mă așteptam ca unii jucători să joace așa de slab”, a spus tehnicianul CSM-ului, Laurențiu Tudor, care speră ca lotul să fie întărit în zile următoare.

De partea cealălaltă, după ce a eliminat în turul precedent pe FC Caracal, echipa de Liga a III-a, FC Oltchim speră să furnizeze o nouă surpriză. Chimiștii sunt o formație redutabilă acasă și au pus mereu probleme în cupă concitadinei din eșalonul superior.

„Îi voi baga titulari pe cei trei jucători care i-am transferat săptămâna asta, Vizitiu, Mușuroaia și Popa, vreau să văd dacă pot conta pe ei în meciul de campionat de la Motru. Noi vom juca, ne facem treaba, dar nu facem un capăt de țară dacă ne scoate CSM din cupă”, a spus și tehnicianul chimiștilor, Ion Lazăr(foto).

articol scris de Adi Georgescu

22 Aug. 2011, 14:20 Cupa
Pe aceeași temă