Dorin Goga a văzut la „U” Cluj, în meciul cu FCSB, ceea ce i-a lipsit în debutul acestui sezon de Liga 2: „Asta a fost problema la noi în primele etape, de aia am început așa prost”

Marius ANGHEL 30 Oct. 2019, 14:43 Cupa

Universitatea Cluj a dat o replică foarte bună în meciul din optimile Cupei României cu FCSB, pierdut cu 1-0, după golul marcat de Ioan Hora în minutul 12, direct dintr-o lovitură liberă. Dorin Goga și compania au jucat împotriva vicecampioanei cum nu au făcut-o niciodată în acest sezon, și-au creat multe ocazii de egalare, însă au dat peste un Andrei Vlad în zi mare, neputând să înscrie. Însă atitudinea arătată în acest joc de elevii lui Adrian Falub a mulțumit publicul, care la final a aplaudat, în ciuda eliminării din competiție.

Florescu (17), Gavra (17, 82), Goga (34), Takacs (40), Kay (47, 90) au ratat ocazii mari de gol la poarta lui Andrei Vlad, însă și bucureștenii puteau marca de alte câteva ori, dar au dat peste un Cosmin Dur-Bozoancă la fel de inspirtat. Portarul Universității chiar a parat în minutul 87 un penalty bătut de Florin Tănase.

Dorin Goga: „Credem acum că lucrurile se îmbunătățesc”

La finalul partidei de pe Cluj Arena, căpitanul Universității Cluj, Dorin Goga, a apreciat schimbarea în exprimare a echipei și a transmis că speră să vadă aceeași atitudine și la meciurile din campionat.

„Este o creștere pentru noi de la etapa trecută de acasă, cu Mioveni, când am întâlnit o echipă neînvinsă în campionat, și asta trebuie să menținem și să îmbunătățim. Cred că asta a fost problema la noi în primele etape, de aia am început așa prost, și credem acum că lucrurile se îmbunătățesc. Am reușit să blocăm în majoritatea fazelor jucători de o valoare foarte mare, am făcut-o bine. Și ofensiv am avut, până la urmă, un meci bun, ne-am creat ocazii și trebuie să menținem atitudinea, spiritul și dorința asta și cred că așa vom arată altfel și în Liga a 2-a.

Ei au început cu un prim „11”, au schimbat, valorile au rămas tot mari și aveau un joc bine gândit, bine pus la punct și s-a văzut asta. Pe noi ne bucură, deși am pierdut, faptul că am reușit să evoluăm”, a spus Dorin Goga la microfonul DigiSport.

Goga încă speră la promovare

Atacantul Universității încă nu și-a luat adio de la gândul promovării în acest sezon, cu toate că, în acest moment, echipa sa este mai aproape de retrogradare decât de primele locuri.

„Constanța ne lipsește. Trebuie să rămânem, mă repet, cu atitudine, dorință, stare de spirit și să arătăm altfel. Visul meu, de când am venit aici, în Liga a 4-a, a fost să ajung cu această echipă în Liga 1. Sper să o fac sezonul acesta”, a mai spus Goga.

După 14 etape de Liga 2, în care a jucat 13 meciuri, „U” Cluj se află pe locul 13, cu 16 puncte. În etapa din weekend, clujenii nu joacă, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica bucurești, echipă care s-a retras din campionat.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Florin BUBOI / Mediafax foto

Marius ANGHEL 30 Oct. 2019, 14:43 Cupa
Pe aceeași temă