Doar oaspeți la revenirea Rapidului pe Giulești!

22 Sep. 2011, 11:35 Cupa

Rapid a făcut fără emoții pasul către optimile Cupei României, Juventus București a rezistat puțin mai mult de jumătate din prima repriză fără să primească gol și a sfârșit primind patru.

Dacă te-ai fi uitat doar la primele 35 de minute ale meciului Rapidului cu Juventus București, de aseară, ai fi spus că giuleștenii fără Răzvan Lucescu pe bancă sunt ca o mașină de Formula 1 fără pilot. Foarte greșit! Bozovic a găsit pedala de accelerație din două încercări și a centrat perfect pentru 1-0 al lui Roman. A fost golul care a reușit să le bage rapidiștilor combustibil în ghete și fix înainte de pauză fostul mijlocaș de la Brașov a mai lovit o dată. Acum probleme mai erau doar cu câte goluri mai poate da Rapidul.

Teixeira a încercat de două ori să ajungă direct la faza zilei, dar golul serii i-a aparținut lui Apostol. „Mucles” a amuțit tribunele cu un șut direct de la 35 de metri, iar în minutul 64 trupa lui Schumacher avea în cârcă un scor de neprezentare. N-a rămas așa, pentru că și Apostol și-a dorit o „dublă”, venită fără probleme după pasa lui Crețu (79). Până la urmă a fost 4-1, deoarece Zaharia a trimis superb la „păianjen” o minge din lovitură liberă.

Articol scris de Gigi STANCU și Alex AMIRONOAIEI

Foto: Vlad CONSTANTINESCU

22 Sep. 2011, 11:35 Cupa
Pe aceeași temă