Dinamo și-a atins scopul la Arad. Uhrin, după victoria cu UTA: „E greu să joci aici datorită suporterilor și gazonului sintetic”

Marius ANGHEL 24 Sep. 2019, 22:52 Cupa
Dinamo și-a atins scopul la Arad.** Uhrin, după victoria cu UTA:

Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României după un joc strâns la Arad, cu UTA, în care Dan Nistor și-a arătat clasa și a făcut diferența, cu un gol și două pase decisive pentru Moldoveanu și Neicuțescu. Dinamo s-a impus cu 3-1 pe Motorul în fața UTA-ei.

Dușan Uhrin jr. a spus la final că nu a fost tocmai ușor să o întâlnești pe UTA, la Arad. „Ne-am atins obiectivul, am vrut să trecem în runda următoare a Cupei. Am fost concentrați în totalitate la acest joc. A fost un meci greu pentru că UTA a jucat bine, în special în prima repriză, dar mai apoi noi am mai înscris două goluri și ne-am calificat mai departe în Cupă. Este greu să joci aici datorită suporterilor, dar și a gazonului sintetic. Dacă nu eram concentrați, am fi pierdut cu siguranță. Sunt fericit că jucătorii noștri și-au arătat adevărata față”, a punctat antrenorul „câinilor”, citat de Sport Arad.

Întrebat dacă echipa împotriva căreia a jucat azi s-ar descurca în Liga 1, cehul a adăugat: „Nu știu dacă UTA ar putea juca în prima ligă, depinde de ei. Va fi greu, dar până la urmă de ce nu? Nu cred că acest stadion ar putea găzdui meciuri în prima ligă, dar, din ce știu, se construiește un altul nou stadion pentru Liga 1 și le doresc să promoveze celor din Arad.”

UTA – Dinamo 1-3 a fost cea de-a doua victorie pentru o echipă antrenată de Uhrin jr. la Arad. În septembrie 2007, Poli se impunea în derby-ul Vestului cu 3-2, după „tripla” lui Gigel Bucur, în timp ce pentru „roș-albi” marcat Todea și Bălțoi.

CITEȘTE și: Ex. polistul Straton a lăudat-o pe UTA și suporterii săi: „Ușor, ușor, vor reveni în prima ligă!”

Sursa: Sport Arad
Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 24 Sep. 2019, 22:52 Cupa
Pe aceeași temă