Daniel Stanciu l-a ironizat pe Meme în absență: „Vom sta la cutia lui”

27 Oct. 2011, 14:27 Cupa
Daniel Stanciu l-a ironizat pe Meme în absență:**

Partida dintre FC Timișoara și Steaua din optimile de finală ale Cupei ar fi putut fi mai mult decât un meci între două formații de tradiție ale fotbalului românesc. Plecarea lui Mihai Stoica de la gruparea roș-albastră l-a dezamăgit pe team-managerul bănățenilor, Daniel Stanciu, cei doi aflându-se într-un conflict de la distanță de mai mult timp, deși în urmă cu câțiva ani ani erau prieteni foarte apropiați.

Oficialul bănățean l-a atacat în urmă cu câteva zile pe fostul manager al Stelei, spunând că Poli „va sta la cutia lui Meme în fața roș-albaștrilor”, aluzie la ceea ce spunea stelistul înainte de revenirea la formația de suflet, când scria pe blogul personal că mai bine ar locui într-o cutie de carton decât să colaboreze din nou cu Gigi Becali.

În preziua meciului, Stanciu a mai trimis câteva săgeți către Meme: „Eu eram foarte bun prieten cu Meme, nu uit că eu am fost cel care l-a adus la Urziceni, am fost cel care l-a convins pe Dumitru Bucșaru să îl accepte la clubul unde a făcut performanță. Asta este, probabil interesele noastre distincte au făcut să nu mai fim prieteni”.

27 Oct. 2011, 14:27 Cupa
Pe aceeași temă