„Dacă vom avea răbdare cu toții, cu siguranță vom promova”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 14:25 Cupa

După eșecul din cupă cu FC Universitatea Craiova, scor 1-2, antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Claudiu Niculescu, a considerat rezultatul injust.

„Mi-am felicitat jucătorii pentru efort, nu am ce reproșa băieților, din păcate, echipa mai bună a pierdut. Așa se întâmplă când ai ocazii clare și nu marchezi, jocul se întoarce împotriva ta. În prima repriză, Craiova nu a ajuns la poarta noastră, în partea secundă a dat două goluri din două ocazii. Ocaziile nefructificate ne-au privat de o victorie pe care o meritam. Asta este, fotbalul se joacă pe goluri, acum ne concentrăm doar pe campionat. Am vrut să văd mai mulți jucători care nu au evoluat la Slatina, să le dau încredere. Probabil că unii dintre jucătorii care i-am remarcat azi vor apărea la partida de sâmbătă, cu Bihor. Dacă cu toții vom avea răbdare, nu doar eu și jucătorii, toți care vor binele echipei, atunci cu siguranță vom promova!”, a spus Niculescu.

Tehnicianul vâlcean acuză faptul că a fost trimis în tribună și este deranjat de arbitrajele din acest start de sezon. „Cred că arbitrii au ceva personal cu mine, începând de la Slatina când nu ni s-a dat un penalty clar ca lumina zilei, o știu și jucătorii și arbitrii, sunt lucruri deranjante. Acum am cerut doar un henț, nu am înjurat și imediat s-a dat prin cască și am fost eliminat. Am fost foarte deranjați de arbitrajul cu CSM din retur, știți vechea poveste și același central a apărut chiar în prima etapă, la Slatina”.

Niculescu spune că este obișnuit că trivialitățile galeriei craiovene, care îi reproșează și acum plecarea la Dinamo. „Sunt obișnuit, de 12 ani de când am plecat de la Craiova… Dacă acești băieți nu au uitat după atâția ani, înseamnă că m-au și iubit foarte mult și că nu am trecut ca gâsca prin apă la Craiova. Au fost sute de jucători care au plecat de la Craiova la Dinamo sau Steaua, dar ei mă iubesc doar pe mine.”

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Florin Ceaușu
 

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 14:25 Cupa
Pe aceeași temă