Cum să învingi FCSB. Adversarii din Cupa României, FC Hermannstadt, i-a pus gând rău vicecampioanei: „Otrăvim fântânile!”

Marius ANGHEL 27 Feb. 2018, 16:22 Cupa
Cum să învingi FCSB.** Adversarii din Cupa României, FC Hermannstadt, i-a pus gând rău vicecampioanei:

FCSB va avea un meci foarte greu în Cupa României cu echipa din Liga 2, FC Hermannstadt, într-un întâlnire care va avea loc la Sibiu pe o vreme potrivnică fotbalului. Gazdele partidei din sferturile Cupei sunt hotărâte să producă surpriza, mai ales că îl au pe bancă pe antrenorul care a eliminat FCSB și în sezonul trecut.

Alexandru Pelici (44 de ani) a reușit în sezonul trecut cu CS Mioveni să elimine FCSB după 1-1 în 120 de minute (5-4 la penalty-uri), iar în acest an are are din nou aceleași gânduri.

Antrenorul sibienilor a explicat cum va aborda jocul cu FCSB, într-o partidă în care gazdele s-au pregătit ca la carte, inclusiv cu o nocturnă mobilă pentru a putea găzdui întâlnirea pe teren propriu: „Otrăvim fântânile!”, a glumit antrenorul sibienilor. Acesta a continuat: „Să nu faci greșeli, să înscrii atunci când ai ocazia și să ai un dram de noroc. E ceva fantastic pentru acești băieți care în urmă cu doi ani jucau la sate pe lângă Sibiu să întâlnească cea mai galonată echipă din România”, a declarat Pelici pentru DigiSport.

Răzvan Dâlbea, căpitanul gazdelor, a prefațat întâlnirea: „E un bonus pentru noi acest meci, obiectivul nostru este campionatul. Vom da însă totul pe teren, suntem convinși că avem o șansă bună în Cupa României. Vrem să îi facem fericiți pe suporterii sibieni care vor veni în număr mare la stadion. Va fi un meci de luptă, de angajament”, a spus căpitanul lui Hermannstadt pentru sursa citată.

Din cauza condițiilor meteorologice, partida riscă să nu se dispute, la fel ca celălalt sfert de finală programat miercuri, dintre FC Botoșani și CSM Poli Iași.

Marius ANGHEL 27 Feb. 2018, 16:22 Cupa
Pe aceeași temă