Cu sufletul la gură

26 Aug. 2009, 13:17 Cupa
Cu sufletul la gură

 

FC Botoșani a învins aseară cu 3-2 pe Rapid CFR Suceava într-un meci contând pentru turul IV al Cupei României „Timișoreana”. Elevii lui Apostol au început tare partida, jucătorii suceveni fiind presați în propria jumătate încă din primele minute ale partidei, pentru ca, în minutul 9 al partidei, Boroștean să-și treacă primul numele pe lista marcatorilor, după o lovituă liberă executată de la aproximativ 20 de metri, respinsă în bară-gol de către portarul echipei adverse. FC Botoșani are apoi un gol anulat pentru un presupus fault în atac văzut de centralul Amarandei, iar la pauză echipele au intrat la cabine cu scorul de 0-1 pe tabelă.

 

Repriza a doua a adus niște schimbări atât în echipă cât și pe tabela de marcaj, proaspăt întrodus la pauză în locul lui Simion, Vrabie avea să marcheze în minutul 62 pentru 0-2 cu un șut plasat în vinclul porții aceluiași Gavriloaia, tot după o lovitură liberă din preajma careului rapidist.

 

Cinci minute mai târziu, lansat excelent pe partea dreaptă a atacului botoșănean, Adrian Caragea duce scorul la 0-3 pe tabela de marcaj după ce îl execută pe portarul sucevenilor cu un șut la colțul lung. Peste alte cinci minute la o neînțelegere a fundașilor botoșăneni Burlacu reduce din diferență. 1-3 cu douăzeci de minute înainte de final. Peste numai 2 minute pică al doilea gol al sucevenilor, autorul golului fiind Șuleru, ce a pătruns pe partea central-stânga a apărării botoșănene și l-a învins din nou pe Vasile Prisacă ce acuza încă de cinci minute înainte o accidentare.

 

Al doilea gol al sucevenilor i-a făcut pe botoșăneni să trateze atent finalul de meci însă adversarii nu au reușit să-și creeze ocazii clare de a marca, scorul pe tabelă rămânând 2-3, trimițând-o pe FC Botoșani în faza următoare a Cupei!

 

 

Sursa: fcbotosani.ro

26 Aug. 2009, 13:17 Cupa
Pe aceeași temă