CS Mioveni vrea să profite de forma slabă a Stelei și să o elimine din Cupă. În urmă cu o lună o învingea într-un meci amical

Marius ANGHEL 14 Dec. 2016, 10:38 Cupa
CS Mioveni vrea să profite de forma slabă a Stelei și să o elimine din Cupă.** În urmă cu o lună o învingea într-un meci amical

CS Mioveni va disputa în această seară, de la ora 20:30, cel mai important meci din acest an. Echipa pregătită de Alexandru Pelici întâl­nește, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, pe Steaua București, în optimile Cupei României. Cele două echipe s-au mai întâlnit acum o lună într-un meci amical, galben-verzii impunându-se în acel meci cu 1-0. Aceeași performanță vor să o realizeze argeșenii și în meciul oficial, lucru ce le-ar oferi calificarea în sferturile de finală ale competiției.

Față de acea partidă amicale, datele problemei s-au schimbat radical, pentru că, în această seară, la Mioveni, se va juca cu un obiectiv precis, calificarea în sferurile Cupei României. Steaua este favorită clară, având în vedere diferența de eșaloane, însă Mioveniul va încerca să producă surpriza și să meargă mai departe.

Roș-albaștrii vor să se reabiliteze în fața propriilor suporteri după evoluțiile slabe din campionat din ultimul timp și vor face tot posibilul să rămână în lupta pentru câștigarea trofeului. Argeșenii au ajuns în optimile Cupei după ce au eliminat pe CS Păulești și pe Olimpia Satu Mare, în timp ce Steaua a trecut până acum de o altă echipă din Liga 2, Foresta Suceava.

Oficialii Mioveniului recunosc că echipa lor pleacă cu șansa a doua în acest meci, însă speră la o minune: „Obiectivul nostru a fost să aducem la Mioveni o echipă de Liga 1. L-am îndeplinit și am adus-o chiar pe cea mai bună. Sper ca la ora partidei să fie tribunele pline și să facem un joc frumos. După cum se știe, în Cupă, totul este posibil, iar șanse avem, chiar dacă mici. Va fi foarte dificil, suntem conștienți de acest lucru. Oricum, nu va mai fi ca în acel amical, când am învins cu 1-0. Acum este un meci oficial și sper să ne ridicăm la valoarea adversarului”, a spus Constantin Stancu, președintele executiv al galben-verzilor.

Altfel, CS Mioveni a anunțat pe site-ul oficial că încă mai sunt bilete disponibile pentru meciul cu Steaua. Tichetele pot fi achiziționate și astăzi, între orele 10:00 – 16:00, la sediul clubului, sau între orele 10:00 – 19:00 de la stadion și la fostul sediu al SC Construcții Reparații. De asemenea, casele de bilete de la stadion vor fi deschise până la ora începerii jocului, 20:30. Intrarea generală pe stadionul Orășenesc, la meciul din optimile Cupei României, este 10 lei.

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 14 Dec. 2016, 10:38 Cupa
Pe aceeași temă