Costel Enache: „Nu avem scuze pentru rezultatul rușinos de la Dorohoi. Jucătorii vor plăti!”

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 19:19 Cupa
Costel Enache:** „Nu avem scuze pentru rezultatul rușinos de la Dorohoi. Jucătorii vor plăti!

Înfrângerea rușinoasă suferită la Dorohoi (scor 2-3), în Cupa României, nu va rămâne fără urmări în Copou. Antrenorul Costel Enache s-a declarat extrem de dezamăgit nu doar de rezultat, ci mai ales de atitudinea jucătorilor și i-a avertizat pe aceștia că vor fi amendați.

„Ne-am prezentat total nepregătiți la acest meci, jucătorii au crezut probabil că simpla lor prezență pe teren va fi suficientă pentru victorie. Am dat și acel gol repede, în minutul 1, iar acest lucru le-a creat o falsă impresie că sunt puternici. Este rușinos ce s-a întâmplat. Jucătorii vor plăti! Așa cum au bonusuri în contract, trebuie să știe că se acordă și sancțiuni. Nu putem trece peste această umilință. Pe lângă rezultat, a avut de suferit și imaginea clubului nostru în urma acestei înfrângeri”, a declarat antrenorul Costel Enache.

În primele două meciuri oficiale din acest sezon CSMS Iași a încasat cinci goluri de la formații de nivelul ligii a treia, iar acest lucru îl îngrijorează pe antrenorul Costel Enache.

„Dacă la Tărlungeni am avut atitudine și ne-am relaxat doar în ultimele cinci minute, la Dorohoi tot jocul a fost o problemă. Din păcate, primim prea multe goluri, am dat cinci, dar am și primit cinci de la echipe de nivelul ligii a treia. Este prea mult. Trebuie să avem o conduită corectă pe toată durata meciului. Altfel, fotbalul îți dă peste nas, așa cum s-a întâmplat la Dorohoi”, a mai spus tehnicianul, care i-a avertizat pe jucători să revină cu picioarele pe pământ: „Acest eșec nu trebuia să vină. Dar dacă tot am pierdut, măcar să învățăm ceva din el. Ne poate trezi acest rezultat rușinos. A fost un duș rece, dar la următorul putem face pneumonie. Aștept ca băieții să redevină acei jucători modești dinaintea startului campionatului”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Foto: Ionuț TABULTOC

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 19:19 Cupa
Pe aceeași temă