Contra se teme de FC U Craiova: „Am dat peste cel mai dificil adversar. Va fi un meci greu”

Marius ANGHEL 16 Sep. 2013, 17:00 Cupa
Contra se teme de FC U Craiova:**

FC Universitatea Craiova va întâlni în 16-imile Cupei României un adversar de tradiție al fotbalului românesc. Echipa lui Adrian Mititelu a picat la tragerea la sorți cu deținătoarea la zi a trofeului, Petrolul Ploiești. Conform tragerii din urne, meciul va fi organizat de echipa olteană, cel mai probabil urmând a se desfășura pe stadionul Municipal din Turnu Severin.

Antrenorul deținătoarei trofeului crede că Petrolul a avut ghinion la tragere, însă pentru a cuceri trofeul trebuie să învingă orice echipă care le va ieși în față.

„Dintre formațiile aflate în prima urnă am dat peste cel mai dificil adversar. Va fi un meci greu, o deplasare lungă la Turnu Severin, dar, dacă vrem să câștigăm din nou Cupa României, va trebui să învingem orice echipă, indiferent de numele acesteia”, a comentat antrenorul „lupilor”, Cosmin Contra pentru fcpetrolul.ro.
 
Meciul se va desfășura în perioada 24-26 septembrie, data exactă urmând a fi stabilită în funcție de solicitările televiziunilor deținătoare de drepturi.

Marius ANGHEL 16 Sep. 2013, 17:00 Cupa
Pe aceeași temă