Claudiu Niculescu l-a „învățat” meseria de antrenor pe Dănciulescu: „I-am zis că trebuie să aibă curaj, pentru că e total diferit”

Mihai Andries 16 Nov. 2014, 15:12 Cupa

Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la CS Mioveni, echipă care a eliminat Dinamo din Cupa României, a vorbit despre numirea pe banca tehnică a celor din Ștefan cel Mare a fostului său coleg din atac, Ionel Dănciulescu, dezvăluind faptul că a purtat o discuție cu acesta.

„Am vorbit cu el, i-am urat multă baftă și i-am zis că trebuie să aibă curaj, pentru că e o meserie total diferită. Dar, după cum îl știu eu, se pricepe foarte bine, cunoaște jucătorii. Cred că a fost cea mai bună decizie pentru Dinamo și sper ca în meciurile din campionat, plus unul din Cupa Ligii, să iasă bine, a spus acesta la DigiSport.

Fostul atacant de la Dinamo nu se simte vinovat pentru plecarea lui Flavius Stoican, deși s-a vehiculat faptul că înfrângerea contra Mioveniului, din Cupa României, s-ar fi numărat printre reproșurile conducerii: „Nu, nu mă simt vinovat. Ă‚sta e fotbalul. Și el și-a dorit să câștige, am câștigat eu. Nu știu care au fost problemele, de ce s-a luat această decizie, dar nu cred că de la meciul de Cupă s-a luat. Flavius a demonstrat într-un an și ceva că este un om capabil și, cu siguranță, va avea oferte în curând”.

Articol scris de Sorina OPRIȚESCU

Mihai Andries 16 Nov. 2014, 15:12 Cupa
Pe aceeași temă