Chimiștii, montați pentru cupă

06 Sep. 2011, 14:43 Cupa
Chimiștii,** montați pentru cupă

Singura echipă vâlceană rămasă în Cupa României, Oltchim joacă miercuri (ora 16.30) pe teren propriu cu FC Argeș. După ce au eliminat pe concitadina CSM, chimiștii pregătesc o calificare de răsunet în șaisprezecimile cupei.

„Nu avem accidentați, avem tot lotul valid. Noi sperăm în calificare, dacă tot am adus până aici, vrem să ducem o echipă de Liga I la Vâlcea. Văd că și pe argeșeni îi interesează cupa, au amânat meciul cu noi cu o zi fără să ne întrebe nimeni nimic. Noi evoluăm miercuri în cupă și vineri mergem la Pandurii II, jucăm două partide în trei zile, dar nu se pune problema să ne menajăm jucătorii, sper să trecem cu bine peste aceste dispute. Avem o echipă cu media de vârstă de 20 de ani, una foarte tânără, dar jucătorii mei au ambiția să câștige. Nu știu dacă Argeșul e o echipă accesibilă, văd că nu au pierdut în campionat, deși și ei au mulți tineri, dar poate vom reuși noi să le administrăm prima înfrângere din acest sezon”, a spus tehnicianul chimiștilor, Ion Lazăr(foto).

Oltchim este o echipă redutabilă pe teren propriu, liderul din teren al echipei fiind portarul Marius Vlădoi(41 ani), goalkeeperul fiind decisiv în runda trecută a cupei, când a închis poarta chimiștilor.

articol scris de Adi Georgescu

06 Sep. 2011, 14:43 Cupa
Pe aceeași temă