„Calificarea Brașovului este meritată. Ce am arătat în meci a fost frumos”

21 Sep. 2011, 15:26 Cupa

Antrenorul echipei FCM Bacău, Gheorghe Poenaru, nu era supărat după eliminarea din Cupă în fața FC Brașovului. Tehnicianul spune că echipa sa nu a făcut antijoc, a oferit spectacol chiar dacă în primul unsprezece s-au regăsit doar patru titulari față de meciurile din campionat.

„A fost un meci specific cupei și calificarea Brașovului este meritată. Noi am încercat să oferim un spectacol plăcut și cred că am reușit. S-a văzut că nu am făcut antijoc, ce am arătat în meciul cu Brașovul a fost frumos iar eu sunt mulțumit, mai ales că am început meciul cu doar patru titulari în teren. Chiar și așa, am avut și noi ocazii de a marca, însă din păcate în reprizele de prelungire am primit gol repede și nu am mai putut întoarce rezultatul. Eu sunt mulțumit de jocul băieților și sper să aibă astfel de prestații bune și în campionat.”, a spus Poenaru după eliminarea dn 16-imi.

FCM Bacău a ratat calificarea în optimile Cupei după ce a fost eliminată în prelungiri de echipa din Liga 1, FC Brașov. Transilvănenii s-au impus greu, în prelungir, grație golurilor reușite de Mugurel Buga (93) și Ricardo Machado (105).

21 Sep. 2011, 15:26 Cupa
Pe aceeași temă