Calificare fără emoții

27 Aug. 2009, 12:11 Cupa
Calificare fără emoții

Specialiștii Cupei României, așa cum sunt alintați jucătorii formației Tricolorul Breaza, nu au avut nicio emoție în a se impune în turul al IV-le al competiției KO. Nici nu era prea greu, în condițiile în care au întâlnit pe FC Râșnov, formație care activează în Liga a IV-a din Brașov, în timp ce gruparea pregătită de către Florin Stăncioiu evoluează, din această vară, în cel de-al doilea eșalon fotbalistic al țării.

 

La capătul timpului regulamentar, tabela de marcaj indica o diferență concludentă în favoarea prahovenilor, scor 3-0, primele două reușite ale brezenilor fiind izbutite în primele 20 de minute ale întâlnirii. Mai întâi Vasilescu a deschis scorul cu un șut de la 15 metri (minutul 14), ca cinci minute mai târziu mijlocașul Marinescu să mărească avantajul oaspeților cu un șut plasat de la 22 metri. În aceste condiții, la adăpostul celor două goluri reușite în primul mitan, meciul a devenit mult mai ușor pentru brezeni. După pauză Vișan a pus cireașa pe tort, stabilind sorul final în minutul 68, cu un șut care l-a păcălit pe portarul amfitrionilor. 3-0 și Tricolorul Breaza se poate gândi la următoarea partidă din Cupa României, meci programat pe 9 septembrie, unde ar putea întâlni cealaltă formație prahoveană rămasă în competiție, de la nivelul eșaloanelor inferioare ale fotbalului autohton, și anume pe Chimia Brazi.Pentru această întâlnire, tehnicianul Florin Stănicioiu a mizat pe Sava – Samson, Petcu, Apostol, Rață – Negotei (46 Stoica), Câța, B. Marinescu, Liuba (68 Olteanu), Vișan, Vasilescu (46 Cursaru).

 

Suspendare efectuată
 

În jocul cu formația brașoveană, antrenorul Stăncioiu nu l-a putut folosi pe fundașul central Răzvan Ghidia, suspendat după cartonașul roșu primit în etapa de la finele săptămânii trecute cu FCM Bacău. Însă, el va putea evolua în jocul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Dunărea Galați, după ce comisia de disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal l-a suspendat doar o etapă. Mai mult, în meciul cu FC Râșnov, nu au fost utilizați portarul Costin Oghinciuc și mijlocașul Janoș Vajda, ambii fiind menajați.

 

Sursă: prahovasport.ro

27 Aug. 2009, 12:11 Cupa
Pe aceeași temă