Budescu, după ce FCSB a pierdut la scor de neprezentare la Sibiu, cu o echipă de Liga 2. „Nu avem ce să mai facem acum decât să-i felicităm”

Marius ANGHEL 01 Mar. 2018, 17:58 Cupa
Budescu, după ce FCSB a pierdut la scor de neprezentare la Sibiu, cu o echipă de Liga 2.**

Ultimul rezultat al FCSB-ului, scor 0-3 cu FC Hermannstadt, în sferturile de finală ale Cupei României, l-a făcut pe Constantin Budescu să recunoască problemele cu care se confruntă Nicolae Dică&Co. Mijlocașul a salutat pauza de dinaintea începerii play-off-ului, în care, teoretic, echipa ar trebui să facă ultimele reglaje pentru a ataca titlul.

Budescu a fost integralist la Sibiu, dar nu și-a pus amprenta pe partida disputată în condiții speciale, dezbătute intens în ultimele zile. Hermannstadt s-a impus cu 3-0, s-a calificat în semifinalele Cupei, iar înfrângerea pare să fie ultima picătură dintr-un pahar umplut încet, încet de la începutul anului 2018.

„Ați văzut și voi ce s-a întâmplat. Am pierdut cu 0-3, un rezultat rușinos pentru noi. Nu avem ce să mai facem acum decât să-i felicităm. În ultima perioadă jucăm foarte prost și trebuie să ne revenim în această pauză, să vedem unde greșim și să obținem rezultate bune. Nu ne așteaptă nimeni, mai avem 10 meciuri de jucat în play-off și o să fie foarte greu”, a declarat mijlocașul la TelekomSport, după finalul jocului de la Sibiu.

Budescu a recunoscut că sibienii au meritat victoria, ajutați și de confortul stadionului propriu. „Pe un astfel de teren, forțele s-au egalat. Nu ne-am menajat, dacă făceam asta probabil că jucam cu juniorii. Ei s-au acomodat mai repede și au obținut victoria. Sper să începem play-off-ul bine, să câștigăm cu viitorul și să ne atingem obiectivul, câștigarea campionatului”, a adăugat Budescu.

FC Hermannstadt a învins FCSB prin golurile lui Bogdan Rusu (dublă) și Ștefan Blănaru.

Foto: Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 01 Mar. 2018, 17:58 Cupa
Pe aceeași temă