Brezinsky la primul joc oficial după accidentare

30 Jul. 2009, 19:45 Cupa
Brezinsky la primul joc oficial după accidentare

 

Fundașul slovac de la FC Timișoara a revenit pe teren într-un meci oficial după o pauză de peste opt luni. Acesta a fost reoperat la menisc în luna martie și a revenit la antrenamente vara aceasta.

 

Ultimele jocuri oficiale jucate de Milos Brezinsky au fost de coșmar pentru acesta. În data de 8 noiembrie 2008, acesta a marcat un autogol în etapa a XIV-a din Liga 1 în meciul Timișoara-Dinamo (scor 0-3). A fost al doilea autogol consecutiv după cel „realizat” cu Oțelul, etapa precedentă.

Venit la „Poli” de la Slovan Liberec pentru 800 000 de euro la sfârșitul anului 2007, Brezinsky a revenit în cantonamentul echipei mari a Timișoarei, unde a bifat și 45 de minute în amicalul cu FC Koln.

 

Tot 45 de minute a jucat acesta și în meciul de Cupă câștigat la scor de echipa secundă a bănățenilor în fața arădenilor de la Pro Nădlac. În timp ce colegii lor se pregăteau să o înfrunte ieri pe Șahtior Donețk în preliminariile Ligii Campionilor, pentru echipa a II-a a Timișoarei au evoluat jucătorii rămași în afara lotului pentru Ucraina: Andrei Cobliș, Ioan Mera, Florin Maxim și Marian Chițu.

 

Marcatori: Ad. Ganea (2), Jitaru (2), Mera, Maxim și Telescu.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI
 

30 Jul. 2009, 19:45 Cupa
Pe aceeași temă