Bordeianu: „Va fi un meci dificil”

25 Aug. 2009, 12:00 Cupa
Bordeianu:**

Cupa României, ediția 2009 – 2010, programează, astăzi, o nouă etapă. Este a treia la nivel național, în care până acum au fost prezente echipele din eșalonul al treilea și cele provenind din Liga a patra și campionatele județene.
 

Echipele care vin din etapele precedente se vor prezenta astăzi la un  nou examen, de data aceasta adversare fiind cele 36 de formații din Liga a doua.
 

În această fază Galațiul va fi prezent cu o singură echipă – FCM Dunărea, din eșalonul doi, cele din Liga a treia nereușind calificarea.
 

FCM Dunărea va avea o deplasare scurtă – de o jumătate de oră – pentru că va juca în orașul vecin, cu CF Brăila. Meciul va începe la ora 17,30 și va fi găzduit de Stadionul „Municipal”.
 

„Va fi un meci dificil, chiar dacă întâlnim o echipă dintr-un eșalon inferior. Brăilenii traversează o perioadă foarte bună – dovadă sunt rezultatele din meciurile de verificare, dar mai cu seamă acest 14-0 din prima etapă a Ligii a III-a, din deplasare, cu CS Rădăuți. Dar pe noi nu ne sperie aceste rezultate. Avem o echipă experimentată, cu jucători bine pregătiți și mergem la Brăila pentru a obține calificarea”, ne-a declarat, luni, antrenorul Stelian Bordeianu.
 

„În echipa noastră vor surveni unele modificări față de cea care a învins Rm. Sărat, sâmbătă. Mijlocașul Cucu acuză o ușoară accidentare și probabil că va rămâne pe bancă. De asemenea, vor fi folosiți jucători care nu au evoluat tot meciul sau au fost rezerve. Mă gândesc la Jecu, Cioinac, Bica sau Agache”, a completat tehnicianul gălățean.

Sursă: viata-libera.ro
 

25 Aug. 2009, 12:00 Cupa
Pe aceeași temă