Bodea va menaja titularii și cu Dinamo

26 Oct. 2011, 11:11 Cupa
Bodea va menaja titularii** și cu Dinamo

După ce a eliminat Minerul Mătăsari (0-0, 4-3 pen.), Pandurii II Târgu Jiu (3-2) și CS Mioveni (2-2, 4-1 pen), Gaz Metan Severin are o misiune imposibilă cu Dinamo București. Cu gândul la podiumul Ligii a II-a, antrenorul Cosmin Bodea va menaja și optimile Cupei României o parte a titularilor.

„Vor juca și alți jucători în cupă, fiindcă sâmbătă dimineața avem meci în campionat, la Luceafărul Oradea. Sper să facem un joc bun și să ne prezentăm onorabil la Dinamo”, a spus Bodea, fost fundaș la Dinamo București, în perioada 1996-1998. În calitate de antrenor, Cosmin Bodea a mai fost o singură dată adversarul dinamoviștilor. În 2008, pe când antrena FCM Târgu Mureș, actualul tehnician al echipei severinene a pierdut în prelungiri meciul din șaisprezecimile competiției.

Cupa a dat peste cap programul severinenilor

În actuala stagiune, Bodea a ajuns până în optimile de finală, dar meciurile din Cupa României au dat peste cap programul echipei sale. „N-am știut să gestionăm perioada cu meciurile din Cupa României. Ne-am dat peste cap cu Mioveni și ne-am ales cu doi jucători suspendați. Chiar și eu am fost eliminat în acel joc. Ne-am calificat în optimi, iar echipa a crezut ca a realizat mare lucru și n-a mai fost conectată la meciurile din campionat, unde am pierdut următoarele patru meciuri. De două săptămâni suntem numai pe drumuri. Am stat foarte puțin timp în Severin. De la București mergem direct la Oradea. S-a acumulat oboseala”, a dezvăluit Bodea.

Și antrenorul lui Dinamo acuză programul aglomerat și va menaja în această seară mai mulți titulari. După meciul cu Gaz Metan, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu va avea două deplasări consecutive în campionat, la Universitatea Cluj și CFR Clu.

Etapa trecută, „câinii” au remizat, 0-0 pe propriul teren, cu FC Brașov. Dinamo jucase acasă și meciul din șaisprezecimile Cupei României, câștigat la limită, scor 1-0 cu Luceafărul Oradea.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

26 Oct. 2011, 11:11 Cupa
Pe aceeași temă