„Bine că jucăm în deplasare”

01 Sep. 2009, 10:41 Cupa

Președintele Ciprian Anton nu a avut preferințe în privința adversarului pe care Cetatea urma să-l întâlnească în Turul V al Cupei României, dar recunoaște că este mulțumit că trupa lui Ioan Radu va evolua în această fază pe teren străin, un capitol la care “alb-albaștrii” sunt neînvinși în meciurile oficiale ale începutului de sezon.


“Nu știu dacă Gloria II Bistrița este un adversar mai accesibil decât FC Botoșani. Indiferent de echipa cu care am fi jucat, obiectivul nostru era același: calificarea mai departe. Ne pică bine că jucăm în deplasare. Am demonstrat că suntem o nucă tare atât în Ghencea cât și la Giurgiu”, a precizat Ciprian Anton la aflarea adversarului din Cupă.

 

Declarațiile președintelui de pe Areni au fost reiterate de antrenorul Ioan Radu, care consideră că o eventuală calificare mai departe ar fi benefică pentru fotbalul sucevean, în condițiile în care Cetatea ar trebui să primească în șaisprezecimile competiției vizita unei formații din primul eșalon.

 

“Dacă ne gândim că echipa adversă evoluează în Liga a III-a, putem spune că am picat bine. În același timp, Gloria II Bistrița s-ar putea să fie o echipă la fel de bună ca FC Botoșani. Poate suntem avantajați și de faptul că jucăm în deplasare, dacă este să ne referim și la începutul acesta de campionat. Una peste alta, ar fi un lucru bun dacă am reuși să aducem o echipă de primă ligă pe Areni”, a precizat la rândul său, Ioan Radu.
 

Sursa: gazetasv.ro

01 Sep. 2009, 10:41 Cupa
Pe aceeași temă