ASU Poli întâlnește în turul 4 al Cupei revelația de până acum a competiției. Ripensia și alte două echipe din Liga 3 au fost eliminate de adversarul timișorenilor

Marius ANGHEL 27 Sep. 2017, 14:53 Cupa
ASU Poli întâlnește în turul 4 al Cupei revelația de până acum a competiției.** Ripensia și alte două echipe din Liga 3 au fost eliminate de adversarul timișorenilor

ASU Politehnica va juca în turul 4 al Cupei României, faza națională, ediția 2017/2018, cu reveleția de până acum a competiției. Alb-violeții o vor întâlni miercuri, 4 octombrie, de la ora 14:30, în deplasare, pe cealaltă echipă timișeană rămasă în întrecere, Voința Biled.

Singura echipă de Liga 4 care încă e rămasă în Cupă a eliminat până acum două cluburi din Liga 3 și unul din Liga 2. Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (6-1) și CSM Lugoj (2-1) au fost primele victime ale echipei din comuna Biled, iar în turul anterior a eliminat-o, surprinzător, pe Ripensia Timișoara (1-0). Meciul cu ASU Politehnica se va juca, precum celelalte de până acum, pe stadionul Comunal din Biled.

Potrivit Druckeria, comuna timișeană Biled a revenit în prim-planul fotbalului județean în urmă cu doi ani, când a primit dreptul de a participa în ediția 2015/2016 a Ligii a 4-a Timiș, deși încheiase pe poziția secundă în Seria a 2-a a Campionatului Județean. În primul sezon de ligă a 4-a, Voința s-a clasat pe locul 9, iar în ediția trecută de campionat a fost vicecampioană, terminând la 14 puncte în spatele echipei ACS Ghiroda, care acum e în Liga 3.

În această ediție de campionat, echipa antrenată de Iulian Tăut ocupă locul 7 în clasament, însă e singura din Liga a 4-a Timiș neînvinsă în acest sezon, înregistrând două victorii și șase remize! Golgheterul echipei este un fost component al Politehnicii Timișoara, Dragan Paulevici, care a evoluat în alb-violet în sezonul 2013/2014.

„Antrenorul nostru (n.r. – Bogdan Andone) tratează foarte în serios acest meci. Sâmbătă, Biledul are meci la CSM Lugoj II, iar antrenorul și-a exprimat dorința să-l vadă. Meciul se joacă la Biled, din informațiile pe care le am acum, pentru că stadionul e omologat”, a spus, pentru TMsport.ro, Marius Cociu, managerul general al ASU Poli.

Până la meciul cu Voința Biled, ASU Poli joacă sâmbătă, de la ora 16:00, în campionat, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, cu Dunărea Călărași. Timișorenii sunt pe locul 10, cu 13 puncte, iar adversarii sunt pe locul 2, cu 19 puncte.

Marius ANGHEL 27 Sep. 2017, 14:53 Cupa
Pe aceeași temă